3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

26.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas Krnov doma zvládl


Branky


4

Domácí lépe zvládli první poločas a vstřelili dvě branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první poločase skórovali dvakrát

Utkání se od začátku neslo v přátelském duchu a bylo vidět že jde o poslední mistrovské utkání. Domácí nastoupili z velmi mladou sestavou, kde zkoušeli mladé hráče a hráče z lavičky. Na jejím projevu to bylo znát. Ale bohužel pro host, kteří se snažili hrát fotbal, tak dávali v prvním poločase branky domácí. Nejprve se ve 12 minutě trefil z dorážky domácí Tikeridis a potom ve 29 minutě Tummler. Potom měli sice dvě šance hosté, kteří se snažili hrát opravdu atraktivní fotbal.

Domácí navýšili vedení přesto že byli hosté fotbalovější...

Ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil, hosté byli častěji na míči, domácí ještě prostřídali a snažili se udržet vedení. Tak nakonec podtrhl gólový účet domácí kapitán Igbinoba který vstřelil 79. minutě poslední branku utkání a zároveň poslední branku v této sezoně. Domácím se tak podařilo, aby jejich mladíci získali cenné minuty do dalšího působení v divizi.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Igbinoba [-] , M. Havlíček [-] , L. Macík [-] (83. J. Hrubý [-] ) , N. Tümmler [-] - J. Grulich [-] , T. Kolbasa [-] , A. Říha [-] - M. Váňa [-] (74. L. Gramel [-] ) , N. Tilkeridis [-] (83. J. Toška [-] ) , M. Václavek [-] (85. D. Čevela [-] )

MFK Havířov
K. Majerczyk [-] - M. Hamrozi [-] (46. T. Wojnar [-] ) , L. Skoupý [-] , L. Míra [-] (82. P. Kisiala [-] ) , J. Piekos [-] , J. Streit [-] (59. V. Kaniok [-] ) , A. Michalek [-] , E. Ciku [-] , A. Kisza [-] (73. J. Velčovský [-] ) , A. Podešva [-] , D. Kocemba [-]

ŽK: 50. J. Grulich , 78. L. Macík - 48. A. Michalek , 52. J. Streit , 58. L. Skoupý .
Počet diváků: 276. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - GODFRYD Vojtěch, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích