Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bleskový úvod, diváci se rozhodně nenudili


Branky


6

Gólová nadílka na obou stranách. Jen jeden tým byl štastnější, naopak druhý celek odchází s nulou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se dlouho nečekalo, kdo se ujal brzkého vedení?

První poločas začal Bílovec velmi nadějně. Koneckonců se hned ve 2. minutě prosadil aktivní Martin Limanovský. Domácí si nemohli přát lepší úvod. Jiskra se rozhodně tohoto gólu nezalekla. Naopak je obdržená branka probudila. Kolem 10. minuty se do vyložené šance dostal Petr Čikl, ale brankář Bílovce byl pozorný hned v úvodních minutách. O pár minut později už Václav Minařík lovil míč ze sítě. Ve 22. minutě se po krásné střele prosadil Michal Furik. Jeho levá noha byla naprosto přesná, výstavní kousek. Rázem bylo vyrovnáno. Vše nasvědčovalo tomu, že se do kabin půjde za stavu 1:1. Dušan Dostál byl však proti. Propálil vše co bylo potřeba. Gól z pětadvaceti metrů poslal hosty do vedení. Tato branka přisla ve 45. minutě, velmi nepříjemný moment pro Bílovec. Sudí po tomto momentu, foukl do píštalky. 

Branky přicházeli i v druhé půli.

Druhý poločas se domácí hnali za vyrovnáním, ale to ne a ne přijít. Bílovec častokrát nechal otevřenou obranu a toho se snažili využít hosté. Hned v 58. minutě toho využil střelec branky Petr Čikl, který předvedl krásnou kombinaci s kolegou Navrátilem. O pár minut později se opět do šance dostal střelec Čikl, který si krásně položil gólmana. Minařík na poslední chvíli předvedl krásný reflexivní zákrok a udržel naději pro svůj tým. Bílovec si v závěru vytvářel velkou převahu. Dokonce přišla i branka, kterou vstřelil opět Limanovký Martin. Bohužel pro domácí to bylo pozdě. Jednalo se o branku v 90. minutě a to už si zkušeně soupeř pohlídal. Bílovec stále čeká na výhru. 

 

Zdroj Facebook Rýmařova



Sestavy


FC Bílovec
V. Minařík [-] - J. Tomášek [-] (46. V. Mozol [-] ) , M. Raszyk [-] (65. O. Pavlík [-] ) , M. Krayzel [-] , T. Koschatzký [-] , V. Heinik [-] , Z. Dresler [-] , M. Limanovský [-] , M. Seidler [-] , A. Dluhoš [-] (65. L. Gajdošík [-] ) , J. Jelen [-] (72. M. Mikuš [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - D. Furik [-] (77. J. Kocúr [-] ) , D. Hleba [-] , V. Konečný [-] , V. Kneifel [-] , D. Dostál [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (37. T. Palys [-] ) , P. Navrátil [-] , P. Kršek [-] (66. M. Křepelka [-] ) , P. Čikl [-]

Počet diváků: 360. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - PÍSEČNÝ Lukáš, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Dušan Dostál
Tip experta: výhra hostů

Věřím v horší formu domácího týmu a náš zlepšený výkon z předchozího utkání bude mít vliv. Z Bílovce si odvezeme tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích