Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým si pohlídal vedení a získal zasloužené vítězství


Branky


6

Kvalitní výkon a 4 branky Nezamyslic. Z toho se domácí fanoušci radovali o uplynulém víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický poločas plný událostí skončil lépe pro domácí

Zápas mezi Nezamyslicemi a Plánicemi začal s aktivnějším přístupem hostujícího týmu, který si v úvodních minutách vytvořil několik slibných šancí. Bohužel pro ně nedokázali tyto příležitosti proměnit. Naopak, domácí tým využil chyby ve středu hřiště a poslal míč do sítě Plánic. Skóre se otevřelo díky gólu Pavla Šatry. Nezamyslice nechtěly polevovat a zvýšily své vedení na 2-0 díky gólu Ondřeje Musila. Plánice se snažily odpovědět a před koncem prvního poločasu se jim podařilo snížit. Po krásné kombinaci se do zakončení dostal Berin Ramizi a překonal domácího brankáře. S výsledkem 2-1 se šlo do kabin.

 

Druhá půle v režii Nezamyslic

Ve druhém poločase se Nezamyslice příkladně staraly o vedení a s klidem kontrolovaly průběh zápasu. Podařilo se jim vytvářet si šance a byly to jen skvělé zákroky hostujícího gólmana, které po nějakou dobu bránily vstřelení dalších branek. Domácí tým se i v tomto úseku hry dokázal prosadit ještě dvakrát, čímž pečetil své vítězství. Střelcem obou branek byl Jan Zábranský. Výsledek 4-1 v neprospěch Plánic přesně odráží průběh utkání.



Sestavy


TJ Nezamyslice
V. Kaliský [-] - D. Podskalský [-] (72. L. Hozman [-] ) , J. Hozman [-] , V. Kubovec [-] (86. J. Vlček [-] ) , A. Pančenko [-] , J. Pánek [-] - L. Tůma [-] , J. Zábranský [-] , O. Musil [-] - P. Šatra [-] (81. J. Jiřík [-] ) , J. Kubovec [-] (86. P. Prosser [-] ) -

TJ Sokol Plánice
V. Opl [-] - P. Jílek [-] , V. Brožík [-] , J. Hora [-] - B. Ramizi [-] , R. Lukeš [-] , V. Průcha [-] (46. M. Stupka [-] ) , V. Opl [-] , M. Jílek [-] (67. M. Frána [-] ) - M. Novák [-] , L. Plánička [-]

ŽK: 90. J. Vlček , 90. L. Hozman - 90. V. Opl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUKNŠNÁBL Filip - BURDA Josef (N), KOVAŘÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích