1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk se postaral o překvapení kola, když porazil první Kozlovice


Branky


26. D. Skopal - 36. M. Antl , 59. M. Šidlík
8

Šumperk šokoval všechny příznivce divzního fotbalu, když si vyšlápl na vedoucí tým tabulky z Kozlovic. Šumperk tak tímto vítězstvím udělal velký krok k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky zpoza vápna určily ráz utkání

Do zápasu vstoupil aktivněji překvapivě Šumperk, jenž měl více ze hry a vypracoval si i pár zajímavých náznaků šancí. Paradoxně to byli ale domácí, kdo se nejdříve prosadil. Ve 26. minutě se míč příhodně odrazil na vápno k Dominiku Skopalovi, jenž tvrdou ranou nedal sebemenší šanci Kreizlovi zasáhnout - 1:0.

 

Inkasovaná branka Šumperk nepoložila, ba naopak se vydával do nebezpečných situací. Nejprve mohl skórovat ze dvou přímých kopů ze slibných pozic Patrik Strnad, jenže brankář Obzina vytáhl zejména proti druhé Strnadově střele fantastický zákrok, poté si vzal slovo Martin Antl, jenž využil propadeného míče z rohového kopu a z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

 

První poločas už žádnou vážnější šanci nenabídl, do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

O překvapivé výhře rozhodl Šidlík

Do druhé půle naopak vstoupili lépe domácí hráči Kozlovic. A i když svého soupeře dostali pod tlak, žádnou vyloženou šanci si nedokázali připravit.

 

A tak místo domácích udeřil Šumperk. Jako rozhodující akce zápasu se ukázala šance z 59. minuty, kdy hosté zahrávali přímý kop, po jehož zahrání se největším důrazem ve vápně prezentoval Miloš Šidlík, jenž byl svou touhu vstřelit gól náležitě odměněn - 1:2.

 

S takovým výsledkem se Kozlovice pochopitelně nechtěly smířit, a tak svého soupeře dostaly pod velký tlak. Ten však otevíral okénka v obraně domácích, čehož mohl zužitkovat Linet, ale jeho střela letěla těsně vedle tyče. Kozlovice ze svého tlaku neustupovaly, ale obrana Šumperku v čele s brankářem Kreizlem si výsledek pohlídala.

 

V Kozlovicích se tak nakonec zrodila překvapivá výhra Šumperku. Na tu může Šumperk navázat příští víkend v utkání se Vsetínem, Kozlovice čeká duel v Holešově.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
Tomáš Strašák: Myslím si, že to bylo hodně bojovné utkání s málem fotbalovosti. Přeci jen to bylo první kolo a slyšeli jsme o soupeři, že hodně posílil. V zápase jsme se ujali vedení 1:0, ale na můj vkus jsme si vytvořili málo brankových příležitostí. Soupeř dobře bránil a zalezl a my jsme s tím měli obrovské problémy. Góly jsme dostali oba dva ze standardních situací a fotbal podle mého dneska plakal. Šumperk byl velmi dobře fyzicky, běžecky i takticky na nás připravený a nedokázali jsme si s tím poradit a proto jsme dnes prohráli.

FK Šumperk
Dominik Liďák: Zápas samozřejmě hodnotím kladně, jelikož jsme získali 3 důležité body. Nicméně do zápasu jsme vstoupili s velkým respektem a nechali Kozlovice hrát na míči. Přibližně po 20 minutách jsme srovnali krok a myslím si, že to bylo vyrovnané. Naštěstí jsme dokázali po inkasovaném gólu odpovědět do poločasu. Po druhém gólu jsme se zatáhli a obránci Kozlovic skoro všechny balóny směřovali do naší šestnáctky. Předvedli jsme skvělý výkon s minimem chyb a byli jsme odměněni. Celý tým si zaslouží pochvalu.



Sestavy


FK Kozlovice
J. Obzina [-] - D. Kostka [-] , F. Vítek [-] , M. Kozák [-] , A. Řehák [-] - L. Kaďorek [-] (77. J. Vogl [-] ) , D. Skopal [-] , O. Kyselák [-] , T. Strašák [-] , Š. Smolka [-] (18. R. Olšanský [-] ) - A. Galetka [-] (66. P. Nekuda [-] ) -

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - P. Strnad [-] , S. Lavrovič [-] (66. Y. Ostrovka [-] ) , D. Liďák [-] , M. Antl [-] , P. Nováček [-] (82. M. Elšík [-] ) , F. Nízký [-] , M. Šidlík [-] (66. P. Linet [-] ) , M. Smrž [-] , A. Ostrokon [-] (59. R. Jurásek [-] ) , P. Purzitidis [-]

ŽK: 69. P. Nekuda - 13. A. Ostrokon , 20. M. Smrž , 55. P. Purzitidis , 83. P. Linet , 92. P. Strnad , 94. M. Antl .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, BURGR Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 08:09

Tip: výhra domácích