1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2023 18:00

24.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice a Blansko s bodem


Branky


8

V dohrávce 24. kola se v Hranicích body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Jako první v dohrávaném 24. kole zahrozili domácí. Vymětalík našel z rohového kopu hlavu Markoviče, jeho hlavička se ale do prostoru branky nevešla.

V 19. minutě se poprvé měnilo skóre. Po pohledné kombinaci blanenských fotbalistů si Rajčinec všiml volného Šedivého, jenž si míč ideálně přebral a druhým dotekem jej neomylně poslal ke vzdálenější tyči – 0:1.

Blansko pokračovalo ve své aktivitě a drželo míč na svých kopačkách. Ve 22. minutě si Holman šikovně obhodil obránce, ale střela mu nesedla podle představ. O minutu později střílel po přiklepnutí od Williamse vysoko nad branku Jaroš.

Ve 28. minutě Jaroš postupoval z vlastní poloviny zcela sám, za šestnáctkou se odhodlal ke střele, která však minula pravou tyč.

Hosté byli v první půli lepší a zaslouženi vedli.

Body se dělily

Ve druhém poločase Blansko dál pokračovalo ve své aktivitě, z branky se ovšem radovali domácí hráči.

Po akci z pravé strany našel Hapal v pokutovém území Berčíka, který propálil Nešetřila a hraničtí tak udeřili ze své první vážnější šance – 1:1.

V 66. minutě vyslal jedovatý pokus z hranice šestnáctky domácí kapitán Kundrát. Nešetřil byl ve střehu.

Blanenští hledali cestu k soupeřově brance, ale naráželi na hluboký obranný blok domácí obrany. V 81. minutě Rajčinec vysunul Williamse, proti němu ovšem dobře vyběhl Tomečka a vyrazil míč na roh.

Ve třetí nastavené minutě přežilo Blansko klinickou smrt. Dittmer se dostal k zakončení z malého vápna, proti jeho pokusu však skvěle zakročil Nešetřil a zachránil svému týmu bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Výkon z první půle se přibližujeme stylu a způsobu hry, kterým bychom se chtěli v budoucnu prezentovat. Udělalo mi radost, že jsme to vydrželi, dá se říct, skoro celý poločas a část druhého poločasu. Ideál bude, až to zvládneme 80-90 minut, na to máme ale ještě opravdu čas, než k tomu dojdeme. Nicméně z pohledu prvního poločasu jsem byl nadšený jako trenér, ale i jako fanoušek.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Kuchař [-] , M. Vymětalík [-] (67. J. Cagaš [-] ) , R. Kundrát [-] , F. Markovič [-] , J. Rolinc [-] (74. A. Dittmer [-] ) , O. Berčík [-] (74. P. Vavřík [-] ) , D. Koláček [-] (83. J. Marek [-] ) , J. Beňa [-] , D. Grygar [-] , L. Hapal [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] , O. Šedivý [-] (64. T. Černý [-] ) , R. Rajčinec [-] , A. Williams [-] (92. P. Šíp [-] ) , J. Tulaydan [-] (64. M. Kapur [-] ) , K. Jaroš [-] (64. T. Feik [-] ) , D. Thon [-] (90. B. Abdellaoui [-] ) , F. Holman [-] , O. Porč [-] , T. Chyla [-]

ŽK: 68. J. Beňa , 74. L. Hapal .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - SVOBODA Tomáš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Milan Kadlec
Tip experta: výhra hostů

Duel je odložen. Blansko bude v Hranicích favoritem a zvítězí 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů