2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:15

23.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov doma porazil Frýdek-Místek


Branky


19. A. Krč , 81. J. Vichta - 62. T. Barkov
7

Velikonoční 23. kolo MSFL přineslo další zajímavé duely o důležité body. Počasí nedovolilo nastoupit hráčům Rosic, kteří svůj duel s béčkem Slovácka odkládají. Uničov doma porazil Frýdek-Místek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do utkání vstoupili Frýdeckomístečtí aktivněji a v osmé minutě se po rohovém kopu dostal ke hlavičce Jakub Massaniec, ale jeho pokus letěl do rukou Tomáše Uvízla. Posléze se také Uničov dostal do zápasu a vytvořil si velkou šanci. Před vápnem se dostal k míči Jan Ambrozek, jehož střelu tečoval Marek Hausknecht, ale balón se nakonec od břevna odrazil před brankovou čáru. 

V 19. minutě se Maxim Obuch snažil o malou domů, ovšem nastřelil pouze Radka Coufala, od kterého se balón ideálně odrazil k nohám Aleše Krče a jeho lob přes gólmana Michaela Gergelu skončil v síti hostí – 1:0. 

Ke konci první půle si Frýdek-Místek vytvořil herní převahu, ale žádná větší příležitost k vidění nebyla. Uničov tak po první části vedl o jedinou branku.

Domácí berou tři body

Začátek druhé části se odehrával v domácí režii, ovšem střela Jana Ambrozka prosvištěla kolem pravé tyče.

V 62. minutě nejprve Jakub Massaniec vyhrál hlavičkový souboj, čímž vyslal po levé straně dopředu Patrika Rubého, který se nenechal zlákat na střelu a přihrávkou pod sebe našel Timofeje Barkova, jenž zakončil k pravé tyči – 1:1.

Po srovnání stavu si Uničov vypracoval několik dalších příležitostí, ale 196 diváků vidělo zakončení Tomáše Komendy vedle hostující svatyně a pokus Marka Hausknechta do rukou Gergely.

V 81. minutě se domácí Jakub Vichta dostal k míči na pravé straně, posunul si míč na levou nohu a s pomocí výrazné teče Nevřely překonal frýdeckomísteckého gólmana – 2:1.

O pět minut později se už po pár vteřinách na hrací ploše mohl prosadit Pavel Střelec, ale jeho hlavičku zachytil před brankovou čárou domácí brankář.

V závěru zápasu mohl potvrdit tři body domácím Vojtěch Kamas, ale míč skončil jen v boční síti. 



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Opět nás doběhl anglický týden. Soupeř měl rozhodně více ze hry, ale tento zápas jsme mohli určitě dotáhnout k bodovému zisku. No to bychom ale nemohli dostávat góly jaké dostáváme, protože to je na televarieté. Nerozumím, nechápu. V poslední třetině zápasu došlo ke zlepšení naší hry, vyrovnali jsme po krásné akci mezi Rubým a Barkovem, ale stejně body nezískáme, protože dostaneme gól z dvaceti metrů po teči našeho hráče. Musíme si to vyhodnotit. S některými hráči budeme mít osobní pohovory, protože individuální výkony jsou absolutně nedostačující.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. David [-] , V. Koutný [-] , A. Krč [-] , M. Diblík [-] (72. J. Saňák [-] ) , M. Vybíral [-] (72. J. Javůrek [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (89. V. Kamas [-] ) , J. Ambrozek [-] , M. Hausknecht [-] (72. J. Svoboda [-] ) , M. Sečkář [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] , R. Coufal [-] , M. Obuch [-] , D. Konečný [-] (85. P. Střelec [-] ) , T. Barkov [-] (76. D. Němec [-] ) , T. Janjuš [-] , J. Nevřela [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

ŽK: 36. M. Sečkář , 74. J. Ambrozek - 25. T. Hykel , 71. M. Velner .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - GREČMAL Michal, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra domácích

Frýdek-Místek má velmi nevyrovnané výsledky. Uničov naopak vstoupil do jara velmi dobře a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích