0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 10:30

22.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant loupil body v Kvítkovicích


Branky


9

22. kolo MSFL se odehrálo o aprílovém víkendu, kdy bylo jedno utkání mezi Vrchovinou a Uherským Brodem odloženo. Důležité tři body si odvezl Frýdlant ze hřiště Kvítkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Hostující trenér měl potíže složit sestavu, ale ta ho nakonec nezklamala.

Tabulkově byli domácí favoritem a od úvodních minut to potvrzovali.

Vypracovali sI pár zajímavých zakončení, ovšem k jejich smůle si se všemi poradil hostující brankář.

V druhé půli poločasu se hra uklidnila a po 45. minutách se šlo do kabin za stavu 0:0.  

Hosté berou tři body

Rozhodující okamžik zápasu přišel v 66. minutě, když Hajnošův centr z levé strany nejprve gólman domácích Kalina vyrazil před sebe, k míči se dostal volný Kedroň a ten jej pak povedeným lobem trefil do sítě – 0:1.

O chvíli později mohlo být na straně hostí ještě veseleji. Po trestném kopu Hajnoše se dokázal ve skrumáži prosadit Velička, radost mu však překazil praporek asistenta rozhodčního, který mával ofsajd.

 

Těsné vedení si hosté dokázali pohlídat, i když domácí byli blízko vyrovnání v 80. minutě, kde frýdlantské podržel brankář Polach, pro kterého to nakonec po 90. minutách byla vůbec první vychytaná nula ve třetí nejvyšší soutěži.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Myslím, že jsme zápas perfektně zvládli hlavně týmově. Bylo jasné, že po nevydařených dvou kolech, kdy jsme jak v Kroměříži, tak i doma vedli, uhráli jsme pouze jeden bod, se moc do velké ofenzívy pouštět nebudeme. Domácí měli v úvodu velký tlak, ten jsme ale dokázali přečkat. Kromě pár střel z dálky, které buď Poly (brankář Polach, pozn. red.) zlikvidoval, nebo šly vedle, tam více šancí neměli. My tam měli dvě takové situace, kdy to nejprve Staněk dával vedle, pak zase pálil Juříček, jejich gólman to vyrazil před sebe, bohužel jsme nedokázali dokopnout míč do branky. Domácí mají strašně rychlý přechod do útoku, ten jsme si ale dobře pohlídali.



Sestavy


FC Zlínsko
M. Kalina [-] - R. Russmann [-] , P. Gerža [-] , O. Pernatskyi [-] , M. Krakovčík [-] - D. Dziuba [-] , P. Chovan [-] (55. M. Guzik [-] ) , V. Waclawik [-] , P. Němec [-] (68. A. Buchta [-] ) - J. Kiška [-] , D. Rapavý [-] (46. R. Smékal [-] ) -

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
J. Polach [-] - J. Juříček [-] , B. Velička [-] , M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] (65. M. Milar [-] ) , V. Dedek [-] , D. Kedroň [-] (87. R. Šafner [-] ) , P. Literák [-] , D. Kulhánek [-]

ŽK: 92. J. Kiška - 52. J. Juříček , 80. M. Hladík .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Julínek Jiří - MAREK Daniel, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Martin Petráš
Tip experta: výhra domácích

Kvítkovice jsou doma nepříjemné a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích