5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

19.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko nadělovalo Velkému Meziříčí


Branky


22. J. Tulaydan , 35. O. Šedivý (p.) , 63. M. Kapur , 67. M. Pecuch , 90. M. Kapur
7

Druhé jarní kolo MSFL negativně ovlivnilo počasí a čtyři utkání 19. kola se musela odkládat. Odehrálo se tak celkem pět utkání a v jednom z nich domácí Blansko deklasovalo pěti góly Velké Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

19. kolo MSFL přivedlo do Blanska tým Velkého Meziříčí. Před utkáním dělily oba celky pouhé 2 body.

Úvodní minuty patřily domácím, kteří si vypracovali první příležitosti.

Brankový účet otevřelo Blansko zásluhou Jiřího Tulajdana ve 21. minutě, který si pokryl míč před dotírajícím stoperem Meziříčí a tváří v tvář Dubcovi nezaváhal - 1:0.

Ve 32. minutě byla nařízena penalta pro domácí po zákroku na Šedivého, který byl stržen k zemi po kolizi s gólmanem Dubcem. Sám faulovaný hráč si postavil míč na penaltový puntík a nezaváhal - 2:0.

Hned o 4 minuty to mohlo být pro Blansko ještě veselejší, neboť Smrčka vysunul přesným dlouhým pasem Porče, který posunul na Šedivého, ale jeho technický pokus jen těsně minul levý růžek branky Dubce.

Více se v prvním poločase nestalo a domácí tak šli do kabin s vedením 2:0.

Domácí přidali další branky

Domácí vstoupili do druhého poločasu také lépe a v 62. minutě zásluhou Miloše Kapura vedli 3:0. 

Za dalších 6 minut to bylo už 4:0. Po standardní situaci, kterou rozehrával Smrčka, si na zadní tyči naskočil na míč Kapur, kterého fantasticky vychytal Dubec, ale míč vyrazil pouze před sebe, kde dorážel opět hlavičkou Martin Pecuch.

Ve zbytku utkání soupeř vyložené šance neměl a i když se s výsledkem snažil něco udělat, naráželi na pozornou defenzivu blanenských. Pátou pojistku přidal v 90. minutě po přihrávce Tulajdana opět Miloš Kapur.

Blanenští tak bitvu s Velkým Meziříčím zvládli a připsali si do tabulky důležité 3 body, které je prozatím katapultovali na 9. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Dnes jsem naprosto věřil v naše vítězství a navíc to bylo podpořeno skvělou pracovitostí našich hráčů po prohraném utkání v Kroměříži. Máme nesmírně vyrovnaný kádr na jaro a všichni hráči potvrdili, že mají na základní sestavu.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] (77. K. Jaroš [-] ) , O. Šedivý [-] , R. Rajčinec [-] (52. M. Pecuch [-] ) , A. Williams [-] (52. M. Kapur [-] ) , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] , K. Spáčil [-] (52. T. Chyla [-] ) , F. Holman [-] , O. Porč [-] , T. Feik [-] (74. P. Šíp [-] )

FC Velké Meziříčí
A. Dubec [-] - M. Puža [-] , E. Smejkal [-] (63. P. Mucha [-] ) , V. Hron [-] (86. M. Malata [-] ) , M. Sysel [-] (63. P. Dolejš [-] ) , M. Malata [-] (63. M. Bouček [-] ) , A. Plichta [-] , P. Partl [-] (78. R. Foltýn [-] ) , T. Franěk [-] , R. Šuta [-] , A. Havlík [-]

ŽK: 33. R. Rajčinec - 71. R. Šuta , 77. T. Franěk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Marek Daniel - JULÍNEK Jiří, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Kulíšek
Tip experta: remíza

Další remízový duel v tomto kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích