1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejhubenější vítězství Dolních Beřkovic


Branky


0

Dolní Beřkovice si připisují další vítězství a šplhají se do nejvyšších pater tabulky. Naopak Kralupy nedokázaly navázat na první bodový zisk z minulého kola a zůstávají na nelichotivé 14. pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a hrozivé zranění

Do zápasu vstoupili v časném sobotním odpoledni mnohem lépe hráči hostujících Kralup. Vypracovávali si i dobré střelecké pozice, jejich šance v první dvacetiminutovce však zůstaly nevyužity. Domácí se rozjížděli pomaleji a jako by je nakoplo až nešťastné zranění na jejich straně. Velezkušený Roman Kaňka se totiž ve 22. minutě hlavou srazil se svým spoluhráčem Abrahámem a musel být odvezen rychlou záchrannou službou do nemocnice. Podle posledních informací by měl být naštěstí v pořádku. Jeho spoluhráč po ošetření pokračoval v utkání. Dlouhé přerušení hry ale srazilo aktivitu hostí a první příležitosti se začaly objevovat i na straně domácích. Úspěch se dostavil v 35. minutě, kdy se prosadil jindy gólman Vermach, který dnes nastoupil na pozici levého beka. Jeho střela z úhlu prošla až do sítě Šourovy branky. Až do konce poločasu, který byl kvůli ošetřování nastaven o 8 minut, se už nic podstatného nestalo, a tak platil stav 1:0.

 

Marná snaha Kralup

Hosté se pochopitelně snažili o srovnání stavu, ovšem proti byla zejména jejich bídná koncovka. Když už se dostali před Štěpánka v domácí brance, nebyli schopni přesně zakončit. Domácí brankář vytáhl dva velmi dobré zákroky a další akce hostů končily střelami mimo branku. Rychlé akce domácích naopak končily často již před pokutovým územím na tentokrát spolehlivě pracující obraně Kralup. To však nebylo hostům nic platné, jelikož se za celých 90 minut nedokázali brankově prosadit, a tak všechny body zůstávají doma po výsledku 1:0. Kralupy se tak neodpoutaly od spodních příček tabulky, naopak Dolní Beřkovice se trochu překvapivě drápou vzhůru. Na svém kontě mají už 15 bodů a vypadá to, že se jim letos vyhnou sestupové starosti, které je pronásledovaly prakticky celou loňskou sezónu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč Dolních Beřkovic: Dnes jsme se utkali s daleko lepším soupeřem, než byly posledně Veltrusy. Hrál se vcelku vyrovnaný zápas, zejména v první půli, v druhé si myslím, že jsme soupeře místy zatlačili a hosté měli s našimi průniky co dělat. Soupeř podnikl tři rychlé brejky, po kterých se dostal do šancí, dvakrát nás podržel výborně Štěpánek, který zachytal dobře a trenérovi tah s nasazením Vermacha na levého obránce vyšel náramně. V jedné šanci pak soupeř netrefil bránu, ale i tak si myslím, že jsme zkrátka v poli byli lepší, zejména uprostřed zálohy jsme soupeře přehrávali. Je to zasloužená výhra!

FK Kralupy 1901
Luboš Černý - předseda Kralup: V dalším kole, které nás zavedlo do Dolních Beřkovic, jsme chtěli navázat na předchozí zvládnutý zápas s Hořínem. Jak herně, tak hlavně bodově. To se nám ale nepodařilo zejména kvůli neschopnosti v koncovce. Koncovku jsme řešili silově namísto abychom to "uklidili" k tyči. Trefovali jsme brankáře, kterého jsme tak jen nechali vyniknout nebo jsme netrefili branku vůbec. Jak mizérie v zakončení, tak mizérie výsledková pokračuje. Po sedmém kole máme i nadále na kontě pouhé tři body.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Chabada [-] , J. Abrahám [-] , D. Vermach [-] - J. Kadlec [-] , M. Dvořák [-] , J. Kaňka [-] - J. Trubička [-] , P. Patera [-] (78. J. Vašíček [-] ) - R. Kaňka [-] (22. A. Mucek [-] ) , O. Brůža [-]

FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - R. Polák [-] , M. Pexa [-] , M. Řenč [-] , M. Beneš [-] (27. P. Vokoun [-] ) - P. Hrachovec [-] (78. R. Kinter [-] ) , J. Matějček [-] , J. Polák [-] (46. A. Vokoun [-] ) , M. Topor [-] - M. Pešek [-] , V. Růžička [-] -

Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - PIXA Josef, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.