Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chorvát hattrickem sestřelil Mšeno


Branky


0

K velkému překvapení došlo na hřišti Vehlovic, které po dlouhém mlčení dokázaly zabrat a nastřílet hned 5 gólů do sítě oslabeného Mšena. Velkou měrou se na tom podílel zejména útočník Chorvát, který vstřelil 3 branky svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávání zakončeno brankou chvíli před pauzou

Při absenci tradičního kapitána Romana Kolumpka v sestavě Mšena navlékl na paži kapitánskou pásku zkušený gólman Hnízdil. Domácí nastoupili v kompletní sestavě i s brankářem Markem a hned od úvodu se snažili přerušit proti favoritovi sérii neúspěchů. Úvod zápasu byl z obou stran opatrný. První šanci si vytvořili domácí, ale Hnízdil v hostující brance si připsal 2 skvělé zákroky. Do vedení mohli následně jít hosté, ale střela po průniku Valenty těsně minula levou tyč domácí svatyně. Poté se hra dlouhé minuty odehrávala převážně ve středu hřiště, až přišlo 5 minut před přestávkou nedorozumění v obraně hostí a domácí toho využili. Hostující obrana sice reklamovala ofsajdové postavení Chorváta, praporek asistenta ale zůstal dole a domácí mohli slavit. Odpověď už hosté nenašli, a tak Vehlovice v poločase vedly 1:0.

 

 

 

Rychlé rozhodnutí

Domácí cítili, že Mšeno není ve své nejlepší formě a rozhodli se rozhodnout zápas hned po změně stran. To by sice rád každý tým, ale málokdy se to povede. Tentokrát se to ovšem vyplnilo dokonale. Hned po 5 minutách hry se totiž prosadil opět Chorvát a rázem to bylo o dvě branky. Další gólové údery na sebe nenechaly dlouho čekat. 53. minuta a skóruje kapitán domácích Mašek. 3:0. O další čtyři minuty později se k míči dostává mladý křídelník Pavel Procházka a také se nemýlí. No a definitivní hřebíček do rakve Mšena zatloukl již potřetí Chorvát, který tak završil hattrick. Všechny branky domácích padly v rozmezí 20 minut okolo poločasové přestávky a zaokrouhlily stav na senzačních 5:0. Domácí tak rozšířili svou chudou bodovou sbírku již na 8 bodů, Mšeno i přes krutý nezdar zůstává o dalších 5 bodů výše.

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Papírové předpoklady nám velely v dnešním zápase vyhrát. Ale jak je všeobecně známo, tak papírové předpoklady vždy neplatí. Zvláště když naši sestavu ovlinily nemoci, večerní dýchánky a další mimofotbalové aktivity. Věděli jsme, že se domácí budou chtít po sérii neúspěchů chytit, ale chtěli jsme jim to co nejvíce znepříjemnit a pokud možno vyhrát za 3 body. Domácí zvítězili zcela zaslouženě a my jsme vypadali, jak když jsme 10 minut před utkáním dopili sud burčáku a zrovna jsme slezli z kolotoče. Náš výkon byl ve všech řadách tragický. Stalo se a my musíme tento zápas hodit co nejdříve za hlavu, vrátit se k poctivé práci ve všech činnostech a hlavně musíme zase začít makat jeden za druhého. Vítěztví nikdy nikomu zadarmo do klína nespadlo.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Najman [-] (68. V. Štauber [-] ) , J. Mašek [-] , L. Feigl [-] , J. Novák [-] - I. Přáda [-] , V. Přáda [-] (74. J. Brejša [-] ) , J. Procházka [-] , P. Procházka [-] - J. Vališ [-] , D. Chorvát [-] (80. L. Líman [-] ) -

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , M. Demen [-] (58. T. Chmelík [-] ) , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (79. J. Tyle [-] ) , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , O. Kolumpek [-] (46. J. Martínek [-] ) , J. Vaněk [-] (66. Q. Truong [-] )

ŽK: 40. J. Novák , 86. P. Procházka - 38. V. Valenta .
Místo: Vehlovice. Rozhodčí: PIXA Josef - NĚMEČEK Libor, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.