V. Valenta 71. (p.)
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany vezou bod ze Mšena


Branky


71. V. Valenta (p.) - 67. O. Morávek
0

Překvapivý bod vybojovali fotbalisté Dolan na hřišti Mšena. Disciplinovaným výkonem dokázali eliminovat útočné snažení domácích a dovedli zápas až do penalt. Tam už zbylý bod vybojovali domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Začátek zápasu vyšel lépe domácím fotbalistů, kteří možná využili toho, že hosté přijeli až pár minut před zápasem. Plynuly z toho ztráty Dolan ve středu hřiště a rychlé útoky domácích, které skončily dvěma velmi dobrými šancemi. Vaňka ale vychytal brankář Handl a zakončení Valenty zastavila tyč. Po čtvrthodině hry se začali prosazovat i hosté - a to zejména střelami z dálky. Největší příležitostí pak byl lehký oblouček, který se snesl až na břevno Hnízdilovy branky. Celkově měli více ze hry domácí, jejichž snahu ale skvěle likvidoval brankář Handl. Hosté hrozili rychlými brejky, ale ani ty ke gólovému úspěchu nevedly, a tak se do kabin šlo bez jediného gólu.

 

Vzrušení ve druhé půli

Do druhé půle už nastoupili hosté s nucenou změnou - Hulínského musel nahradit kvůli problémům s lýtkem Kopecký. Hosté vsadili na ještě urputnější defenzivu a Mšeno už si nedokázalo vypracovávat žádné šance. Naopak na druhé straně bylo po rychlých průnicích rušno a Dolany šly dokonce do vedení. Špatné rozehrávky domácích totiž dokázal využít Ondřej Morávek a otevřít tak skóre utkání. 0:1. Asi nejdůležitější moment zápasu pak přišel v 70. minutě ve vápně hostů - Guttenberg mladší se tam dostal k zakončení na dlouhou nohu a následně upadl. Zatímco hlavní sudí Němeček signalizoval kop od branky, do hlavní role se obsadil jeho asistent Eder, který poradil nařídit penaltu. V tu chvíli na hostující straně vzplály emoce a odnesl to střídající Kopecký. Ten pronesl dva neuvážené výroky na adresu sudího ("to si děláš prdel" a "tak si jděte na klobásu") a zamířil pod sprchy. Nařízenou penaltu pak Valenta proměnil. 1:1. V poslední čtvrthodině pak oslabení hosté pozorně bránili a nepovolili domácím víc, než jen náznaky příležitostí. Utkání tak došlo až do penaltového rozstřelu, který byl pro oba týmy už třetí v sezoně. Zásluhou brankáře Hnízdila se radovalo Mšeno a připisuje si tak 2 body, po jejichž zisku se drží na 6. pozici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Celý zápas jsme sice měli více ze hry, ale hosté velmi pozorně bránili a využili každé příležitosti k ohrožení naší branky. Utkání skončilo, podle mne , zaslouženou remízou. A pokud mám být objektivní, tak si bod navíc asi zaloužili spíš hosté. Ovšem při penaltách je to loterie a ta vyšla, díky Hnízdovi, lépe nám. Ještě cítím potřebu se vyjádřit k odpískané penaltě v náš prospěch. Jestliže v první půli rozhodčí písknul hostím standartku přesně na hranici velkého vápna, z které hosté jen o kousek minuli pravou tyč naší branky, tak potom musel zákonitě písknout i stejný faul na druhé straně. Bohužel pro hosty to ale bylo ve vápně a tedy penalta.

TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva Dolan: Objektivně bod beru, byl zasloužený, tři body byly blízko. K penaltě vůbec nemuselo dojít, kdyby hráči na sebe více mluvili a řekli Pepovi že má za sebou hráče, jinak by určitě nevolil řešení jako zvolil. Jsou to opravdu jen maličkosti, které rozhodují na této – okresní – úrovni zápasy. Proto beru pozitiva, nebojácný výkon od všech, nasazení od začátku až do konce. Pořád ještě je co zlepšovat, kolikrát volíme fotbalové řešení v momentě, kdy můžeme situaci vymyslet jednoduše. Domácí předvedli dobrý výkon v první půli, rozhodně se snaží hrát fotbal. Stále trpí na koncovku a zároveň i na časté diskuze mezi sebou, protihráči a fanoušky. Nám pomohla jejich nekoncentrace k vedení, které jsme při troše štěstí a vůle mohli udržet. Nestalo se tak, buďme i přes to rádi za bod.



Sestavy



TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - J. Těšík [-] , J. Svojsík [-] , T. Svoboda [-] , R. Hulínský [-] (46. J. Kopecký [-] ) - P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , P. Holeček [-] , D. Svoboda [-] , O. Morávek [-] - J. Vondra [-]

ŽK: 41. O. Kolumpek , 77. R. Kolumpek - 71. P. Špička , 71. J. Kopecký , 73. O. Morávek , 79. T. Svoboda , 85. J. Vondra . ČK: 71. J. Kopecký .
Místo: Mělník. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - STIBŮREK Petr, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.