1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veliké překvapení ve Vysoké


Branky


69. J. Rolenc - 5. M. Pazdera , 30. D. Surmaj (p.) , 80. F. Šelemberk , 90. L. Hadrava
0

Obrovské překvapení se zrodilo ve Vysoké, odkud si odváží tři body za vysokou výhru B-tým Libiše. Výsledek je o to překvapivější, že se hostům v posledních utkáních nedařilo a za 8 zápasů vstřelili pouhých 6 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený úvod ze strany Vysoké

S velmi zkušenou obranou v čele s Trojanem se přijeli pokusit o body hráči Libiše. Ke střílení branek, které se jim zatím vůbec nedaří, měl zase pomoci Surmaj v útoku. Jak bude utkání probíhat mohla napovědět už 5. minuta utkání, ve které se dostali hosté do překvapivého vedení. Pazdera si naběhl na aut hozený na střed hřiště a jeho padající střela skončila až za zády brankáře Hamáčka. 0:1. Hosté byli i nadále aktivní, jejich obrana pracovala spolehlivě a sami naopak vyráželi k nebezpečným útoků. Ten ve 29. minutě byl asi rozhodujícím momentem celého utkání. Jakub Ryšlavý se důrazně hnal za míčem, což vyprovokovalo Skopku k zásahu. Ten zcela bez míče hostujícího hráče nakopl, což neuniklo pozornosti sudího Šulce a domácí obránce šel pod sprchy. Svůj tým tak oslabil už ve druhém utkání v řadě ještě v průběhu prvního poločasu! Navíc Libiš kopala penaltu, se kterou si Surmaj poradil. 0:2. Domácí jako by se v 10 hráčích semkli a převzali aktivitu, ale do konce poločasu už se jim snížit nepodařilo.

 

Oba týmy střílí do tyčí

Místo aby si hosté v přesilovce pohlídali náskok, případně přidali další góly, začali se bát o výsledek. Vysoká totiž začala tlačit a také si vytvářet šance, blíže gólu ale byli hosté, kteří po brejku nastřelili tyč. Vysoká se ale snížení přeci jen dočkala, a to zásluhou nejlepšího střelce soutěže Rolence, který v 69. minutě vykřesal jiskřičku naděje na zvrat. Vyrovnání bylo na spadnutí, ale v některých situacích domácím chybělo i štětíčko - například při střele do břevna Kaulovy branky. A tak nakonec rozhodli hosté - Šelemberk po deseti minutách pobytu na hřišti zvýšil na 1:3 a poslední slovo měl další střídající hráč Hadrava uzavřel skóre na překvapivých 1:4. Vysoká se v posledních zápasech trápí a sráží ji také nedisciplinovanost, díky které se její ztráta na vedoucí Tišice vyšplhala už na 7 bodů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Procházíme si herní i výsledkovou krizí. Bohužel nemáme tak široký kádr, abysme vždy nahradili kteréhokoliv zraněného či nemocného hráče. Nezbývá než věřit, že se z této situace dostaneme a začneme vyhrávat.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Dnes jsme vyhráli zaslouženě, kluci odmakali celé utkání a konečně jsme dali branky, což je důležité před domácím utkáním ze Mšenem, kde chceme potvrdit výhru. Herně se nám dařilo, ale ta koncovka. Doufám, že jsme to konečně protrhli a začne to tam padat. Obranu jsme ještě vyztužili o zkušeného Trojana, který se vrátil po zranění a rozehrává se za nás. Výborně diriguje kluky. Vrátil se i Surmaj, se kterým jsem zatím velmi spokojený, ještě pár tréninků a v útoku bude alespoň větší konkurence. Nejlepším hráčem byl Ryšlavý Jakub - zařídil dvě branky a ještě mohl dát sám branku, ale svůj průnik na brankáře neproměnil.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , V. Volf [-] (83. M. Indra [-] ) , M. Skopka [-] , M. Štolba [-] (80. J. Douděra [-] ) - J. Rolenc [-] , M. Kettner [-] , M. Veselý [-] , S. Vála [-] , J. Vilda [-] (59. T. Vodička [-] ) - J. Trutnovský [-] (18. L. Rambousek [-] )

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - D. Surmaj [-] (79. L. Hadrava [-] ) , M. Žák [-] (70. F. Šelemberk [-] ) , A. Mráz [-] , M. Pazdera [-] , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , V. Trojan [-] , F. Mündl [-] (59. J. Šerák [-] ) , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

ŽK: J. Trutnovský , 14. M. Kettner , 47. R. Finkous , 64. M. Štolba - 49. R. Pilař , 77. M. Pazdera , 84. L. Hadrava . ČK: 29. M. Skopka .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠULC Martin - DRIML Petr, ŠVANCARA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.