4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany potvrdily roli favorita


Branky


0

Ačkoli jsem v tomto kole Horním Počaplům věřil na první body, opak se stal pravdou. Domácí vyhráli vysokým rozdílem a hosté tak zůstávají jediným týmem, který po 9 odehraných kolech ještě nedokázal bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Posíleni o celou plejádu hráčů B-třídního Lužce nad Vltavou přicestovali do Dolan hráči Horních Počápel. Jejich úmysl byl jednoznačný - konečně získat první body po postupu do Okresního přeboru a pomoci jim k tomu měli bratři Tauchmanové, Uher či Kučaba. Na domácí straně panovala radost z návratu Davida Svobody na trávníky. Na lavičce začínal také jindy rozhodčí Pixa. Hosté se od úvodu prezentovali dobrým držením míče, ale jejich hra opět končila u vápna soupeře. To domácí, nastupující tradičně v sestavě s jediným útočníkem a posílenou záložní řadou, čekali na své šance a vyráželi do smrtících brejků. Branky tak v prvním poločase střílel pouze domácí tým a postarali se o ně v 13. minutě Vondra a ve 30. minutě kapitán domácích Tomáš Svoboda.

 

 

Další navýšení náskoku

Dolany tak šly do druhého poločasu s pěkným náskokem, ovšem Horní Počaply se nechtěly vzdát a úvod poločasu byl jasně v jejich režii. Snad deset minut vůbec domácím nepůjčili balon a obléhali jejich branku, ale tato snaha k ničemu nevedla. Hostům se nepodařilo vytvořit si žádnou vylouženou šanci, natož pak vstřelit gól. Dolanům se nakonec ze sevření podařilo vymanit a rychlými útoky zaměstnávaly obranu Horních Počapel. A protože domácí útoky byly podstatně nebezpečnější, slavily také další dva úspěchy. V 65. minutě přidal svou druhou branku motor všech útoků domácích Vondra, aby o 10 minut později Tlustý uzavřel skóre na konečných 4:0. Tento výsledek je pro hosty krutý a ti i nadále doplácí na špatnou finální fázi a zůstávají bez bodu. Výše výsledku je však až příliš krutá. Domácí tým naopak navýšil svůj náskok na předposlední Veltrusy už na 8 bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva Dolan: Hosté byli více na balonu, nicméně větší počet šancí jsme si vytvořili my, protože jsme dokázali díky své kvalitě v zakončení vyhrát důležité souboje. Máme radost z návratu Davida Svobody, který dokázal odehrát výborný zápas podruhé za sebou. Hráčem zápasu Jan Vondra, střelec dvou branek a neúnavný motor v záloze. Hosté nepředvedli špatný výkon, ale vždy se zasekli na vápně. K pořádné šanci se v podstatě nedostali. Nicméně nechápu sám, jak mohou s tak kvalitním týmem být bez bodu. Počaply se zvednou, aby to nebylo pozdě.




Sestavy


TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - T. Svoboda [-] , R. Hulínský [-] (79. F. Lejsek [-] ) , J. Těšík [-] - P. Špička [-] , L. Tlustý [-] (72. J. Pixa [-] ) , D. Svoboda [-] (50. Z. Douša [-] ) , O. Morávek [-] , P. Holeček [-] - J. Vondra [-] - P. Halík [-]

TJ Sokol Horní Počaply
P. Bánovčin [-] - J. Kučaba [-] , P. Dohnal [-] (58. B. Fikart [-] ) , L. Sukup [-] (70. D. Slezák [-] ) , D. Tauchman [-] - J. Žídek [-] , M. Tauchman [-] , R. Toman [-] , S. Grohman [-] (84. M. Šmejkal [-] ) - M. Hanuš [-] , J. Uher [-] (72. J. Petera [-] )

ŽK: 85. Z. Douša - 35. J. Kučaba .
Místo: Dolany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDOK Luděk - KOTEK Vladimír, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.