2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy se postaraly o velké překvapení


Branky


54. J. Frič , 58. M. Bulva
0

Velmi cennou výhru nad Velkým Borkem si připsali fotbalisté Všestud. Ti se dokázali po bezbrankovém poločase dvakrát prosadit v druhé půli a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bojovném poločase gól nepadl

Utkání dvou týmů, které se prezentují velmi bojovným stylem a pevnou defenzivou, slibovalo zajímavou konfrontaci. Favority byli hosté z Velkého Borku, ale z Všestud zněly hlasy (například od nejlepšího hráče minulého kola Pokorného), že rozhodně nedají svou kůži lacino. A tak se také na hřišti dělo - domácí celek nastoupil do zápasu aktivně a nenechával hostům čas na rozehrávku. Oba celky si v průběhu první půle vypracovaly jen jedinou šanci a oba byly v zakončení neúspěšné. Hosté nedokázali skórovat ze stoprocentní šance zblízka a domácí zase nastřelili pouze tyč. Ofenzivu Velkého Borku nespasil ani zkušný Štrupl, který se trochu překvapivě objevil v sestavě, a tak v prvním poločase gól nepadl.

 

Dva slepené góly brzy po přestávce

Do druhé půle vstoupili domácí s podporou větru v zádech a hned to bylo znát. V 54. minutě se výborně ve velkém vápně otočil Hakl, našel na druhé straně přihrávkou Friče a byl z toho úvodní gól zápasu. 1:0. Místo snahy Velkého Borku o vyrovnání přišla hned vzápětí gólová pojistka - domácí vytěžili svou neustávající aktivitou rohový kop, na ten si naskočil obránce Bulva a skóroval. 2:0. Poté už hosté zapnuli na vyšší obrátky a hnali se do útoku, proti byl ale výborný Lorenc v domácí brance. Nejprve vychytal osamoceného útočníka na malém vápně, ale jeho největší chvíle měly ještě přijít. Emoce totiž rozjitřila dvě sporná rozhodnutí sudího Zuskina - nepřímý volný kop uvnitř vápna za malou domů a v 75. minutě pak penalta. Obě tyto situace ale dokázal domácí brankář zneškodnit a ve zbytku zápasu už domácí obětavou a bojovnou hrou nepouštěli hosty do zápasu. Připisují si tak překvapivou, ale zaslouženou výhru 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Bezvadné utkání! S kvalitním soupeřem jsme chtěli hrát aktivně a to se od první minuty plnilo. Celý tým si zaslouží pochvalu - když se k tomu dobře přistoupí, je možné porazit i přední tým Okresního přeboru!




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - K. Závacký [-] (9. R. Pech [-] ) , M. Bulva [-] (74. J. Baumruckr [-] ) , A. Pokorný [-] , P. Koudelka [-] - M. Hakl [-] , M. Růně [-] , F. Janíček [-] , M. Švancara [-] , A. Loškoski [-] - J. Frič [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Ryba [-] (78. P. Jeřábek [-] ) , Z. Vavrek [-] (52. P. Šejnoha [-] ) , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] (58. R. Balog [-] ) , R. Kubina [-] , D. Ubry [-] , Z. Štrupl [-] , J. Doležal [-] , T. Pavlík [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 67. M. Bulva , 77. P. Koudelka , 77. I. Lorenc , 84. F. Janíček , 86. J. Baumruckr - 70. T. Pavlík .
Místo: Všestudy. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.