2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišický válec pokračuje ve své jízdě


Branky


20. J. Toman , 51. J. Toman
0

Fotbalisté Tišic pokračují ve své spanilé jízdě a dokázali porazit dalšího ze silných soupeřů. Zuby si tentokrát vylámaly Vojkovice, které nevstřelily ani gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úder ze vzduchu

V další zkoušce tišické suverenity přijel soupeř z Vojkovic, který se taktéž drží v popředí tabulky. V domácím útoku ale vyběhlo duo zabijáků Tomáš Prejzek (15 gólů) - Jaroslav Toman (9), z jejichž střelecké bilance jde strach. Jako první se v zápase osmělili hosté – střela Juklíčka ale šla těsně vedle branky. Na těžkém terénu se ani jednomu z týmů nedařily kombinace po zemi, a tak přišel první úder ze vzduchu. Centr Prejzka vrátil ve 20. minutě před branku hlavou Martin Vostřel a Toman nadvakrát překonal gólmana Heimratha. 1:0. Hned z dalšího útoku sepo narážečce s Dokoupilem ocitl sám před brankářem Novák, jeho přízemní střelu však brankář reflexivně vyrazil. Ve 24. minutě byli hosté blízko vyrovnání, ale Šerhantova střela se zastavila o pravou tyč. Poslední zaznamenání hodnou akci poločasu pak předvedly Tišice, když se po rohu do střely krásně položil Brodský a pouze o centimetry minul.

 

Toman odmítá hattrick

I do druhé půle vstoupili lépe domácí a po šesti minutách se znovu radovali – Lauda vysunul Tomana a ten podél brankáře rozvlnil síť podruhé. 2:0. I nadále byli aktivní spíše Tišice -  Novák vybojoval balón uprostřed hřiště pro Tomana, jeho centr našel hlavu Dokoupila, proti kterému vytáhl další skvělý zákrok gólman hostí. V 65. minutě svým napadáním Vostřel donutil k chybě hostujícího obránce, ten „namazal“ Tomanovi, který ale odmítl kompletaci hattricku. To se stejnému hráči nepovedlo ani o pět minut později, kdy za překonaným Heimrathem zvonila tyč a dorážku Prejzka již dokázal zlikvidovat. V 81. minutě mohli hosté z ojedinělé akce korigovat výsledek, ale Šerhantovi zlikvidoval šanci Hádek včasným vyběhnutí. Tišice si tak po výsledku 2:0 i po 12. kole drží vedoucí příčku o bod před rezervou mělnické Pšovky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Těžký terén neumožňoval hrát kombinační fotbal a souhra vázla. Zápas připomínal spíše boj a nepřinesl mnoho fotbalové krásy. Přesto jsem s výsledkem spokojen. Diváků nepřišlo mnoho, ale ti, co přišli, především ultras, byli dvanáctým hráčem.




Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Brodský [-] , P. Štěpán [-] , M. Vítovec [-] , T. Brzoň [-] - M. Vostřel [-] (62. Š. Karlík [-] ) , M. Novák [-] , P. Lauda [-] , J. Dokoupil [-] (75. P. Driml [-] ) - J. Toman [-] , T. Prejzek [-] (85. L. Pochman [-] ) -

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Brožek [-] , D. Šerhant [-] , M. Mára [-] (52. J. Šaroch [-] ) , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , J. Juklíček [-] , L. Veselý [-] , G. Kaprál [-] , K. Pražák [-] , P. Král [-]

ŽK: 70. T. Brzoň , 81. M. Novák , 88. P. Štěpán - 66. J. Šaroch , 81. M. Tetiva , 83. D. Šerhant .
Místo: Tišice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - PIXA Josef, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.