1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák udolal Hudlice


Branky


3

Tři dny po vzájemném pohárovém zápasu se oba týmy znovu utkaly, tentokráte v rámci 7.kola okresního přeboru. Zápas dvou rozdílných poločasů přinesl výhru domácích nejtěsnějším výsledkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Svobody vše rozhodl

Oproti středečnímu pohárovému zápasu měly sestavy tradičně jiné složení. Hra byla z počátku hodně vyrovnaná a šance se daly počítat na prstech jedné ruky. Do první se dostal domácí Petr Svoboda po chybě v hostující rozehrávce, ale při přečíslení dva na jednoho netrefil branku. Další šanci nevyužil opět domácí Svoboda, Albl ze strany přihrával pod sebe na penaltu, ale hostující brankář si se Svobodovou střelou poradil. Domácí měli herně navrch, ale gólově se prosadit nedokázali. Potrestat je mohl Sklenář, který si po dlouhém nákopu obhodil Celnera, ale Markvart na jeho přihrávku před branku nedosáhl. Pět minut před koncem první půle Albl využil prostrčení od Jankovce, z úhlu napálil tyč hostující branky a jeho pokus dorazil do prázdné branky Kamil Svoboda-1:0. To bylo v první půli vše.

Tlak hostům radost nepřinesl

Druhá půle měla přesně opačný průběh. Zjednodušená hra hostí přikovala domácí tým před své vápno. Hosté byli najednou všude a začínali si vytvářet dobře příležitosti. Prvni velkou šanci měl Kraus, ale Hnízdil jeho pokus vytlačil na roh. Domácí hrozili dlouhými nakopy především na Svobodu, který dokázal připravovat šance pro své spoluhráče. Po jeho přihrávce pálil Albl, jeho technický pokus ze šestnáctky Juppa vytěsnil na roh. Tlak hostů sílil. Další dobrou šanci měl Sklenář,ale Hnízdil byl na místě. Zhruba čtvrt hodiny před koncem Jankovec zastavil červeným zákrokem Sklenáře a putoval předčasně do sprch. Hosté vrhli vše do útoku, ale jejich možnosti neměli gólové parametry. Pojistku domácím mohl dát Albl,ale tváři tvář Juppovi neuspěl. Minutu před koncem se hosté dočkali největší šance. Sklenář předložil osamocenému Krausovi, ale ten ve stoprocentní šanci trefil jen tyč domácích. Hostující tlak už žádné velké šance nepřinesl, a tak po závěrečném hvizdu propukla v táboře domácích velká radost a úleva. 



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
M. Hnízdil [-] - T. Kuník [-] , J. Celner [-] , K. Svoboda [-] , J. Novák [-] - J. Jankovec [-] , D. Černý [-] , A. Procházka [-] (46. I. Kučera [-] ) , T. Lorenc [-] (70. U. Suček [-] ) - P. Svoboda [-] (80. J. Ujfaluši [-] ) , D. Albl [-] (90. A. Razák [-] )

SK Hudlice
L. Juppa [-] - L. Bergman [-] , L. Forejt [-] , J. Červenka [-] , T. Míka [-] (78. D. Kostka [-] ) , D. Markvart [-] , T. Kraus [-] , P. Svoboda [-] , T. Bergman [-] , O. Kačírek [-] , V. Sklenář [-]

ŽK: 8. J. Novák , 19. J. Jankovec , 60. K. Svoboda , 64. T. Kuník , 72. D. Černý - 55. T. Kraus . ČK: 78. J. Jankovec .
Místo: Žebrák. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích