M. Novák 7. (p.)
M. Novák 15.
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Trubína


Branky


7. M. Novák (p.) , 15. M. Novák - 14. J. Michalík
0

Oba týmy nevstoupily do sezóny příliš dobře. Tetín byl zatím bez bodu, Trubín měl na kontě bod za remízu v prvním zápase proti Stašovu. Domácí podali zlepšený výkon a připsali si prvni tříbodový přírůstek do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrthodinka rozhodla o všem

Před početnou diváckou kulisou se od začátku domácí prezentovali zlepšenou hrou oproti minulým zápasům. Pomohl jim i brzký gól z pokutového kopu. Hrdlička fauloval unikajícího Vlčka a pískala se penalta, kterou Michal Novák s přehledem proměnil-1:0. Hosté dokázali celkem rychle vyrovnat. Ve 14.minutě vysunul Bastl středem Michalíka do sóla a ten přehodil Hejcmana-1:1. Jenže hosté se z vyrovnání neradovali ani minutu. Hned po rozehrávce se balón dostal do lajny na Radka Kličku, který našel přesně Michala Nováka a ten parádní ranou vymetl šibenici-2:1. Domácí pak zatlačili Tetín a museli si zhluboka oddechnout po šancích Vokáče a Michala Nováka. Hosté tento tlak přestáli a šlo se do kabin.

Červená se červená

Druhou půli začali lépe hosté, dokázali si vytvářet slibné příležitosti, ale žádnou z nich nedotáhli do konce. Trubínští se koncentrovali na výsledek a hra se přesunula doprostřed hřiště. Hosté se pak přeci jen radovali podruhé,ale jen do té doby, než se podívali na pomezního rozhodčího, který jim radost překazil zdviženým praporkem. Kaňkou na zápase bylo udělení červených karet na obou stranách. Hejna dosti nevybíravě fauloval jednoho z domácích hráčů, za což si vykoledoval druhou žlutou a následně červenou kartu, vzápětí si červenou kartu vysloužil i domácí trenér Vávra. Hlavní rozhodčí zápasu si tento duel za rámeček určitě nedá. Po tomto incidentu raději zápas ukončil. Trubín se tak dočkal prvního vítězství, zatímco Tetín stále čeká na první bodový přísun.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Freyburg Trubín
Karel Vávra: Oproti minulým zápasům už jsem viděl zlepšený výkon. Pomohl nám brzký gól a nakonec jsme vydolovali tři body.

TJ a SK Tetín
Petr Lacina: Bohužel jsme hloupým faulem brzy inkasovali z penalty a i když jsme hráli lépe ve druhém poločase a nějaké šance jsme také měli, tak odjíždíme bez bodů. Musíme zabrat následující týden ve Stašově.



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - O. Flachs [-] , R. Klička [-] , M. Novák [-] , V. Vlček [-] , J. Kalina [-] - M. Šlégr [-] (75. J. Hála [-] ) , D. Rajtr [-] (78. L. Janák [-] ) , T. Šlégr [-] , D. Vokáč [-] (89. J. Piskáček [-] ) - M. Novák [-] (90. D. Hejcman [-] )

TJ a SK Tetín
V. Kasl [-] - J. Michalík [-] , T. Roudnický [-] (81. D. Pavelka [-] ) , B. Karel [-] , T. Kaňka [-] (45. J. Ganaj [-] ) , M. Bastl [-] , J. Hejna [-] , O. Hrdlička [-] , Š. Jakub [-] , V. Novák [-] , P. Smetana [-]

ŽK: 52. T. Šlégr - 7. O. Hrdlička , 15. J. Hejna , 43. J. Michalík , 80. M. Bastl . ČK: 90. J. Hejna .
Místo: Trubín. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.