0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stašov vyšel poprvé naprázdno


Branky


0

Po venkovních zápasech v Trubíně a v Zaječově se Stašov poprvé představil domácím divákům. Přivítal nevyzpytatelný celek z Nového Jáchymova, který dokázal inkasovat jedenáct branek v Hořovicích,aby týden na to nadělil "bůra" Trubínu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil jasně hostům

Již ve třetí minutě se mohlo poprvé měnit skóre. Krob přesným pasem za obranu vyzval Morsteina do brejku, ten udělal Kličku i gólmanovi, ale nepochopitelně se zamotal do kliček a vracející se obrana odvrátila na roh. O třináct minut později už se ale hostující jedenadvacítka nemýlila. Vlček dostal na pravé straně dostatek prostoru k centru, našel ve vápně hostujícího kanonýra a ten hlavou otevřel účet utkání-0:1. Domácí drželi balón častěji na svých kopačkách, ale chyběla jim přesnější finální fáze. Hosté naopak hráli jednodušeji. O dalších deset minut později opět Krob vyzval pasem Morsteina, ten obelstil dva domácí obránce, ale jeho bomba skončila jen na tyči. Deset minut před koncem prvního poločasu zahrozili i domácí. Dlouhého sólo přes tři hráče zastavil až parádní zakrok Merhauta. Dvě minuty před koncem první půle vyslal do úniku Morsteina tentokráte Pecha a Morstein si lobem poradil s domácím brankářem-0:2. Domácí už možná spřádali plány do druhého poločasu, jejich nekoncentrovanost ihned po rozehraní druhého gólu využil Krob, poslal balón Morsteinovi, který nehamounil a zpětnou přihrávkou vrátil asistenci Vlčkovi-0:3. 

Hosté si výsledek pohlídali

Do druhé půle poslali domácí dva nové hráče a jeden z nich Kučera se dostal po deseti minutách do dobré příležitosti. Dobře si poradil s obráncem, ale na jeho ránu z úhlu skvěle zareagoval hostující gólman. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, zvýšili aktivitu, zjednodušili rozehrávku,ale šance stále nepřicházely. Na jejich aktivitu totiž dobře zareagovali i hosté, a tak Stašov působil chvílemi dost bezradně. Až po půl hodině hry si domácí Podhorník poradil s obranou hostů, ale místo střely volil přihrávku na hůře postaveného Hrudku, kterému střelu překazil dobrým zásahem Cimpa. Poslední šanci zápasu měli hosté. Do otevřenější obrany domácích vlétla dvojice Pecha Morstein,ale domácí gólman překazil hostujícímu útočníkovi hattrick. 



Ohlasy k zápasu


TJ Stašov
Milan Eichenmann: Samozřejmě jsme věděli, že hosté mají v útoku sílu,bohužel jsme nedokázali uhlídat Morsteina a to rozhodlo o celém utkání. Do druhého poločasu jsme udělali několik změn, myslím si, že jsme měli v druhém poločase opticky navrh,ale bohužel jsme si nevypracovali žádné šance a Jáchymov zaslouženě vyhrál.

TJ Čechie Nový Jáchymov
Milan Rosenbaum: Myslím, že jsme měli vyhrát vyšším rozdílem, několik vyložených šancí jsme ještě neproměnili a i když nám pár hráčů ze základní sestavy chybělo, tak jsme předvedli dobrý výkon a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Stašov
J. Kálal [-] - J. Malý [-] (46. A. Kučera [-] ) , P. Dlouhý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] (85. V. Velek [-] ) , V. Křikava [-] , J. Vondráček [-] , M. Hrudka [-] , T. Carván [-] , V. Svatý [-] , M. Langer [-] (46. O. Podhorník [-] )

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - J. Morstein [-] , M. Krákora [-] , K. Pecha [-] , R. Vávra [-] , M. Vlček [-] (89. O. Pavlišta [-] ) , J. Krob [-] , V. Cimpa [-] , L. Spurný [-] , J. Havel [-] (76. O. Novák [-] ) , Y. Odeesho [-] (90. L. Patera [-] )

ŽK: 56. T. Eichenmann - 33. J. Krob , 82. Y. Odeesho .
Místo: Stašov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.