Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie se ze šoku rychle vzpamatovala


Branky


5

Nový Jáchymov přivítal celek z Trubína a beze zbytku napravil týden starý debakl z Hořovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jáchymov se dobře připravil

Od úvodních minut byla hra velmi vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách, a tak první vážnější situace přišla až v 17.minutě, kdy domácí Pecha uvolnil Kroba a ten prověřil Hejcmana. Vzápětí z rohového kopu prověřil znovu Krob hostujícího gólmana. Aktivní středopolař domácích byl i u první branky domácích ve 27.minutě. To svým precizním centrem našel v šestnáctce Spurného a ten jej prodloužil hlavou mimo dosah Hejcmana-1:0. V další šanci se znovu zjevil Spurný hned o minutu později. To zkoušel přelobovat Hejcmana,ale hostující gólman byl připravený. To se už probudili i hosté, avšak Novákova hlavička našla jen náruč domácího golmana. Poslední slovo měli opět domácí. To Odeesho Yago našel pasem Morsteina,ale Hejcman dobře vykryl jeho pokus. 

Domácí válec

Vstup do druhé půle se domácím vydařil skvěle. To Spurný rychle rozehrál autové vhazování, našel Morsteina, jehož rána se zastavila až v hostující brance-2:0. Za dalších deset minut bylo v domácím táboře znovu veselo. Morstein unikl po lajně Jiřímu Kličkovi a jeho zpětná přihrávka našla přesně nohu Pechy, který nekompromisně zakončil-3:0. To už domácí jasně ovládali hru a bylo jen otázkou, zda bude skóre narůstat. Půl hodiny před koncem hosté přestali hrát pro domnělý ofsajd a osamocený Morstein neměl problém zakončit-4:0. Hosté se prakticky v druhém poločase do ničeho nedostali. Jedinou jejich šanci měl Novák, jehož hlavička se otřela o tyč domácí svatyně. V 78. minutě předvedl Spurný  podobný úprk po lajně jako Morstein při třetím gólu. Našel v šestnáctce střídajícího Frydrycha a ten zpečetil skóre zápasu na 5:0. V posledních minutách zápasu měli ještě šance domácí,ale ani Cimpa, ani Spurný už Hejcmana neprostřelili. 

zdroj www.cechie-fotbal.cz 



Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - T. Cihelka [-] , M. Krákora [-] , R. Vávra [-] , J. Morstein [-] , K. Pecha [-] , M. Suchý [-] , L. Patera [-] (62. T. Frydrych [-] ) , J. Krob [-] (75. V. Cimpa [-] ) , L. Spurný [-] , Y. Odeesho [-] (81. O. Pavlišta [-] )

TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - V. Vlček [-] (57. M. Šlégr [-] ) , O. Flachs [-] , R. Klička [-] , J. Kalina [-] - J. Klička [-] , J. Porsch [-] , D. Vokáč [-] (69. J. Hála [-] ) , T. Šlégr [-] (57. J. Gracias [-] ) - M. Novák [-] , P. Brodan [-]

ŽK: 30. J. Krob , 34. R. Vávra , 44. M. Krákora - 34. T. Šlégr , 61. M. Novák .
Místo: Nový Jáchymov. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Fotograf, Zpravodaj - SK Hudlice | Středočeský | Beroun

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: výhra hostů

No myslím si, že bude Jáchymov ještě otřesený z našeho zápasu a proto si tipnu hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů