R. Vurm 48.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stašov vydoloval druhý bod z venku


Branky


48. R. Vurm - 22. M. Hrudka
4

V prvním domácím zápase přivítal Zaječov celek se Stašova. Oba celky minulé kolo bodovaly. Zaječov obral o všechny body rezervu Berouna a Stašov přivezl cenný bod z Trubína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Stašova

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří před sezonou přivedli několik posil, včetně navrátilce z Cerhovic Tomáše Carvána,který byl hodně vidět už v prvním zápase na půdě Trubína. Hosté byli fotbalovější, lépe kombinovali,ale šance zatím nepřicházely. Gólová šance hostí přišla ve 22.minutě, kdy rychle zakombinovali a Hrudka je dostal do vedení -0:1. Hosté si pak vytvořili několik velkých šancí, ale domácí Štěpánek opět chytal skvěle. Z domácích hráčů byli nejvíce vidět  Braun a středopolař Kolář. Do větších šancí se ale domácí nedostali, a tak po půli prohrávali jednobrankovým rozdílem. 

Rychlá odpověď domácích

Do druhého poločasu poslali domácí trenéři Vurma a ten jim za šanci poděkoval tím nejlepším způsobem. Kanka vyslal po křídle Brauna, jehož centr vypadl hostujícímu brankáři a již zmiňovaný Vurm poslal míč do branky -1:1. Místo zlepšeného projevu přišel nervózní průběh hry. Hra se rozkouskovala, přišlo několik tvrdších zákroků, které přineslo sedm žlutých karet ve druhém poločase. Stašov byl opticky lepším týmem, ale vzhledem k okolnostem, šance nepřicházely žádné. Zhruba deset minut před koncem přišla šance na zvrat v podobě pokutového kopu ve prospěch hostí. Domácí kapitán stáhl ve vápně jednoho z hostujících útočníků a rozhodčí Špicl ukázal na penaltový puntík. Hosté ale nabídnutou šanci pohrdly, a tak remízový stav vydržel až do konce zápasu. 



Ohlasy k zápasu


Zaječov
Petr Šimůnek: Bohužel jsme nepředvedli nejlepší výkon, i když Stašov hrál velmi dobře a skoro do ničeho nás nepustil. V závěru jsme přežili penaltu, takže bod asi bereme.




Sestavy


Zaječov
J. Štěpánek [-] - J. Sommr [-] (46. J. Velvarský [-] ) , . Kanka [-] , V. Solar [-] , R. Tomášek [-] - P. Chvojka [-] , O. Král [-] (76. Y. Kuptii [-] ) , T. Braun [-] - M. Zeikan [-] , M. Krůta [-] (46. R. Vurm [-] ) , L. Kolář [-]

TJ Stašov
J. Kálal [-] - A. Kučera [-] , J. Malý [-] , P. Dlouhý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , J. Vondráček [-] , M. Hrudka [-] , T. Carván [-] , V. Svatý [-] , M. Eichenmann [-] (15. O. Podhorník [-] )

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: výhra domácích

Tady bych viděl jedničku, vidím velkou výhodu domácího prostředí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích