3:1
(1:0)
3. Š. Jakub (vl.)
48. P. Bašík (p.)
86. M. Kyncl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice přehráli Tetín


Branky


89. J. Michalík - 3. Š. Jakub (vl.) , 48. P. Bašík (p.) , 86. M. Kyncl
4

Po předchozí jasné výhře proti Jáchymovu se domácí opět doma představili proti Tetínu a očekával se další příděl do hostující branky, ale Tetín statečně vzdoroval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

“Střelec” Švéda

Domácím pomohla velmi rychlá branka, kterou si vstřelil smolař Tetína Jakub Švéda. Nešťastným zákrokem vsítil vlastní branku i minulý týden v Nižboře a i v Hořovicích "zavěsil" za záda svého brankáře. To běžela teprve třetí minuta utkání-1:0. Domácí byli opět hodně aktivní a vytvářeli si velké šance. Jenže v mladých hlavách hořovických hráčů zřejmě byl týden starý výsledek a mysleli si, že góly přijdou samy. Ambice hostí držel skvěle chytající Kasl,který zneškodnil nespočet šancí Hořovic. Tetín se snažil připravit na domácí hráče především důrazem a i to přispělo k tomu, že v poločase prohrávali jen jednogólovým rozdílem. 

Penalta domácí uklidnila

I začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. Trochu netakticky fauloval ve vápně Šimáček jednoho z domácích útočníků a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop, který Bašík bez problému proměnil -2:0. Po této brance se překvapivě hra vyrovnala, i když šance přicházely především na domácí straně. Ale ani Buben a ani střídající Volejník své šance neproměnily. Úleva na domácí straně přišla až čtyři minuty před koncem, kdy se trefil Kyncl -3:0. Hosté nechtěli odjet s prázdnou a nakonec se jim povedlo snížit jedním z nejlepších hráčů Michalíkem, který dorazil střelu Ganaje z 25 metrů -3:1. Při tomto zákroku se zranil domácí brankář, který si vyhodil rameno a tak mu popřejme, ať se dá brzy dohromady. 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice B
Tomáš Mach: Nepovedlo se nám vyhnat z hlav hráčů minulý víkend, kdy jsme jasně přehráli soupeře. Kluci si mysleli, že to půjde samo a budou střílet branky jak na běžícím pásu.

TJ a SK Tetín
Petr Lacina: Přijeli jsme s velkou pokorou, protože jsme věděli, že domácí mají hodně mladé a dravé hráče, ale po závěrečném hvizdu jsem spokojený s hrou, kterou jsme předvedli a nebyl z toho debakl, protože si myslím, že Hořovice pokud budou hrát jak hrajou a budou proměňovat šance, tak bude hodně těžké je zastavit. Vyzdvihl bych našeho golmana, který nás hodně podržel a Jirku Michalíka, který byl aktivní až do konce a dal naši jedinou branku.



Sestavy


SK Hořovice B
V. Kasl [-] - J. Michalík [-] , V. Hrdlička [-] (68. D. Pavelka [-] ) , B. Karel [-] , T. Kaňka [-] (61. J. Ganaj [-] ) , P. Petr [-] (46. T. Roudnický [-] ) , J. Hejna [-] , L. Šimáček [-] , Š. Jakub [-] (76. O. Hrdlička [-] ) , V. Novák [-] (86. J. Rotta [-] ) , P. Smetana [-]

TJ a SK Tetín
M. Koten [-] - Š. Šíma [-] , O. Bělohlávek [-] (46. L. Volejník [-] ) , P. Bašík [-] , M. Záluský [-] (29. T. Kos [-] ) , P. Buben [-] , V. Koten [-] , M. Kyncl [-] , R. Vokůrka [-] , J. Fatka [-] , D. Trnka [-]

ŽK: 28. J. Hejna , 29. P. Smetana , 48. L. Šimáček , 76. D. Pavelka , 80. J. Michalík , 85. V. Novák .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že vyhrajeme my a čekám také větším rozdílem jako v prvním kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích