2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stašov vydoloval bod


Branky


3

Utkání mělo býti jasnou záležitostí. Domácí před sezonou posílili o forvarda Nováka,který hned v prvním utkání ukázal, že je to kanonýr par excelence. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý poločas

Stašov se proti favoritovi utkání držel velmi statečně a od začátku se držel předepsané taktiky. Domácím se nedařilo dostat do hry,především byl velmi dobře bráněn Radek Klička, mozek hry Trubína. Kombinace ze strany domácích vázla a gólové šance nepřicházeli. Po osmnácti minutách hry vybojoval míč pro domácí Porsch, jenže jeho kombinaci s brankářem Hejcmanem dobře přečetl Kučera,který byl u zpětné přihrávky dřív než domaci gólman a překvapivě poslal hosty do vedení 0:1. Důležitý moment přišel ve 25. minutě. Domácí Novák se sám pustil do útoku a prchal sám na branku. Hostující gólman zareagoval rychlým vyběhnutím, jenže při snaze odkopnout míč fauloval domácího forvarda a rozhodčí Pánek tasil červenou kartu. Domácím se otevřela velká možnost na vyrovnání, ale ani Novák ani nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal proměnit dobré šance.

Dělbu bodů zařídil Carván

Vyrovnání se domácí dočkali z kraje druhého poločasu. A opět to byla chyba po ose stopér- brankář. Michal Novák vystihl hostující zpětnou přihrávku a pohodlně vyrovnal 1:1. Kdo by čekal velký tlak domácích, musel být zklamán. Hosté se ještě více zatáhli do obranného bloku a pro Trubín bylo těžší a těžší se dostat k hostující brance. Půl hodiny před koncem měli domácí k dispozici přímý kop z dobré pozice. Míče se ujal Michal Novák a všem přítomným předvedl svou kopací techniku 2:1. Domácí se po té až moc spoléhali na to, že se jim nemůže nic stát. Dvacet minut před koncem hosté rychle rozehráli přímý kop z vlastní poloviny, balón doputoval k Carvánovi, který napřáhl ze čtyřiceti metrů a jeho pumelice k údivu všech skončila až za zády nevěřícně koukajícího Hejcmana 2:2. Domácí si sice vypracovali pár dalších slibných šancí, ale ani jedna z nich se neujala, a tak po závěrečném hvizdu svítil na tabuli remízový stav.  



Ohlasy k zápasu


TJ FC Freyburg Trubín
Karel Vávra: Trochu nás zaskočila hra Stašova, nemohli jsme se přes jejich dobrou defenzivu prosadit, místy jsme hráli až moc profesorsky a určitě je tento výsledek pro nás ztráta.




Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - V. Vlček [-] , J. Klička [-] , J. Kalina [-] , M. Novák [-] - O. Flachs [-] (46. Š. Vlček [-] ) , R. Klička [-] , D. Vokáč [-] (85. J. Gracias [-] ) , J. Porsch [-] - M. Novák [-] , P. Brodan [-] (78. F. Fabián [-] )

TJ Stašov
V. Hrdlička [-] - A. Kučera [-] (25. J. Kálal [-] ) , J. Malý [-] , P. Dlouhý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , J. Vondráček [-] , M. Hrudka [-] , T. Carván [-] , V. Svatý [-] , M. Eichenmann [-] (57. O. Podhorník [-] )

ŽK: 90. M. Hrudka . ČK: 25. V. Hrdlička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nusl Miroslav - BERÁNEK Štěpán, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Trubín posílil a je vždy hodně vysoko. Očekávám, že doma první duel zvládnou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích