Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice zdemolovaly Budišov


10

Budišov prohrál doma o sedm branek nad Vávrovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o šest branek za půlhodiny

Trápící se béčko Budišova přivítalo na svém hřišti Vávrovice. Hosté domácí zcela přejely a do půlhodiny vedly o šest branek a rozhodly tak o osudu zápasu. Už po šesti minutách narýsoval Pchálek kolmici pro Jakuba Lichovníka, který mazácky obstřelil Prestche – 0:1. Za dvě minuty prostrčil Jakub Lichovník míč na Chryczyka, který krásnou střelou nedal Pretschovi šanci – 0:2. V 10. minutě zahrál domácí hráč rukou ve vápně a Jan Lichovník penaltu zkušeně poslal do brány – 0:3. Za osm minut vyslal Jan Lichovník bráchu Jakuba, který nechytatelně poslal balon do sítě – 0:4. Ve 24. minutě našel přesnou nahrávkou Jakub Lichovník Martina Kleina, jenž procedil domácího brankáře – 0:5. Po půlhodině hry dostal vzduchem balon Jakub Lichovník. Zpracoval si ho a přeloboval nešťastného brankáře – 0:6. Ve 35. minutě pak centr Martina Kleina přistál na hlavě Chryczyka, který ale poslal hlavičku vedle tyčky. 

Vávrovice přidaly jednu branku

Ve druhém poločase se už hra uklidnila. Vávrovice si hlídaly náskok a domácí nebyli schopni se dostat do žádně vážnější šance. Pouze parkrát ohrozili branku hostů střelami z dálky. Ve druhém poločase padla už jen jedna branka, když pas Pchálka přetavil v gól v 69. minutě Chryczyk – 0:7.  Za tři minuty tvrdou střelu Pchálka vyrazil pouze před sebe brankář Pretsch, a dorážku poslal mimo tři tyče Štencel. Ve zbytku zápasu se pak už jen dohrávalo a Vávrovice si v pohodě dokráčely ke třem bodům. 

 

V příštím kole jede Budišov do Dolních Životic. Vávrovice budou hostit Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Pretsch (brankář): Opět to byla katastrofa. Hráli jsme jako mladší žáci. Po čtvrhodině hry to bylo už 4:0. Góly padaly po našich stupidních chybách. Vzlížíme konec podzimu.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Sestavu jsme opět lepili jak se dalo. Ale zápas jsme zvládli úplně super, soupeře jsme jasně přejeli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - J. Konárek [-] , S. Haluška [-] (61. K. Tokár [-] ) , J. Holub [-] (30. F. Honeš [-] ) , D. Anděl [-] , Č. Veselka [-] , J. Lasák [-] , M. Sivák [-] , M. Týn [-] , D. Sivák [-] (27. F. Kopal [-] ) , D. Chung [-]

FK NOVA Vávrovice
J. Otipka [-] - O. Levák [-] , D. Klein [-] , O. Halátek [-] , J. Schneider [-] - J. Chryczyk [-] , M. Klein [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , T. Štencel [-] - J. Lichovník [-] (75. J. Klement [-] )

ŽK: 45. D. Chung - 8. M. Klein .
Hráči zápasu: J. Lichovník , J. Lichovník , D. Klein .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - ČERMÍN Josef (N), ONDERKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 01:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:40
Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra hostů

Výhra Vavrovice, Vavrovice vyhrály poslední dva zápasy a budou chtít vyhrát i v Budišově.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:51

Tip: výhra hostů