1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žiželice zvládly poslední zápas podzimu


Branky


4

K poslednímu mistrovskému utkání podzimní části sezóny nastoupila proti sobě družstva z nejspodnějších pater lounského okresního přeboru a úroveň tomu také odpovídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželičtí se dostali do vedení po úvodní čtvrthodině hracího času, kdy do sítě domácích dorazil balón Vasile Hira. Po nedorozumění v hostující obraně, kdy na několik opakovaných pokusů nedokázala odkopnout míč z vlastního pokutového území do bezpečí, vyrovnával ve 38. min. na 1:1 Jacob Thomas Čermák.

 

Po návratu z kabin se přece jen projevila mírná herní převaha hostů. V 56. min. vrátil svému týmu vedení po úniku František Tamchyna a v 61. min. se po rohovém kopu dokázal hlavou prosadit Michal Makuka - 1:3. Tentýž hráč měl možnost navýšit skóre pro Žiželice v 80. min., kdy po faulu na střídajícího Olega Cojocariho nařídil hlavní rozhodčí David Šnídl pokutový kop. Jeho pokus však domácí brankář David Spurný dokázal zneškodnit. Závěr ne zcela pohledného zápasu již neovlivnilo ani vyloučení žiželického kapitána Františka Tamchyny, který po druhé obdržené žluté kartě zamířil oproti ostatním aktérům do sprchy o pět minut předčasně. 

 

Autor: Jaroslav Feciškanin



Sestavy


TJ Krásný Dvůr
D. Spurný [-] - P. Vaník [-] , F. Koval [-] , P. Flugr [-] - R. Feri [-] , M. Hrouda [-] , F. Zahrádka [-] (27. M. Feri [-] ) , J. Čermák [-] , V. Kotrc [-] , M. Šinágl [-] , J. Cibulka [-]

TJ Žiželice
J. Singer [-] - O. Černý [-] , T. Večeře [-] , P. Koreň [-] , A. Davydau [-] - M. Leustean [-] (46. J. Blacha [-] ) , V. Hryhal [-] , L. Dormišev [-] , M. Makuka [-] - F. Tamchyna [-] , V. Hira [-] -

ŽK: 28. F. Koval , 60. J. Čermák - 21. F. Tamchyna , 89. J. Blacha . ČK: 85. F. Tamchyna .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šnídl David - GÖHLER Günther (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:26

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů