7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havrani si pochutnali na "Žížalách"


Branky


28. P. Grzywacz , 35. L. Němčák (p.) , 44. M. Nítek , 47. M. Nítek , 52. R. Jambor , 62. P. Heský , 89. P. Toth
5

Na hřišti jednoho z kandidátů na postup drželi žiželičští s domácím favoritem krok úvodních 25 minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poté se však již projevil výkonnostní rozdíl v herní kvalitě obou týmů a ve 28. min. poprvé inkasovali, branku zaznamenal Patrik Grzywacz. O sedm minut nato zastavil nedovoleným zákrokem v pokutovém území gólman Pavel Koreň a nařízenou penaltu s přehledem proměnil kryrský Lukáš Němčák. Své provinění dokázal několikrát napravit svými velmi dobrými zákroky, přesto v úplném závěru první půle střele Miloše Nítka již zabránit nedokázal.

 

Když tentýž hráč již po několika desítkách sekund po návratu z kabin skóroval podruhé, bylo o výsledku definitivně rozhodnuto. Domácí se prosadili ještě třikrát, konkrétně zásluhou Richarda Jambora v 52. min., Petra Heského v 62. min. a Petra Totha v 89. min. zápasu.

 

Autor reportáže: Jaroslav Feciškanin 



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda TJ: Odehráli jsme velmi dobrou partii s horkým kandidátem na postup úvodní půlhodinu zápasu. Opět nás srazil na kolena inkasovaný gól. V každém podzimním zápase se nedokážeme s touto situací srovnat a výkon poté klesá. Nejinak tomu bylo i dnes. Potřebovali bychom se nutně chytit, snad se dočkáme za týden v dalším zápase na vlastním hřišti proti Výškovu. Jako každý sport, i fotbal je z velké části tzv. "o hlavě". Potřebujeme získat herní sebevědomí, byť nebudeme hrát na krásu, ale jakýmkoliv dovoleným způsobem urvat první body do tabulky. Pak jsem přesvědčen o tom, že se ze stávající neutěšené situace dokážeme vyhrabat směrem k lepším zítřkům.



Sestavy


SK "Havran" Kryry
J. Vágner [-] - M. Nítek [-] (60. P. Toth [-] ) , P. Grzywacz [-] , L. Vašek [-] , J. Kohout [-] (65. P. Šebek [-] ) , S. Žambůrek [-] , R. Jambor [-] , A. Reininger [-] , L. Němčák [-] (46. P. Heský [-] ) , J. Kodejš [-] , P. Lávička [-] (46. V. Kruml [-] )

TJ Žiželice
P. Koreň [-] (54. A. Davydau [-] ) - M. Panský [-] , O. Černý [-] , M. Makuka [-] , V. Lhoták [-] (54. J. Svoboda [-] ) - V. Hira [-] , J. Švejda [-] , O. Cojocari [-] (50. M. Leustean [-] ) , J. Blacha [-] (67. J. Kunický [-] ) , R. Němec [-] (46. T. Večeře [-] ) - N. Tudor [-] -

ŽK: 48. S. Žambůrek - 35. P. Koreň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vysočanský David - STARÝ Petr (N), SINGER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích