2:1p.
(1:0)
85. M. Ségl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Daleké Dušníky porazili béčko Sedlčan v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Domácí Daleké Dušníky vstoupili do zápasu s Tatrenem Sedlčany B v roli favorita, když po třech odehraných kolech disponovali šestibodovým ziskem, zatímco soupeř vybojoval jediný bod. B tým Sedlčan se ale v zápase zahanbit nenechal a vybojoval si slušný počet šancí a druhý bod v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

První půle by se dala charakterizovat jako opatrná z obou stran. Viděli jsme především hru ve středu pole s minimem střel a faulů. Nejnebezpečnější střelou byl dlouhou dobu pokus domácích, který záshl pouze břevno. Mnoho minut se ani jeden z týmů k podobně kvalitnímu zakončení nedostal. Většina hráčů se snažila především nechybovat a působila nervózně, zčehož vznikaly nepřesnosti zpomalující hruA až ve 43. minutě dostal sedlčanský Michal Sédl žlutou kartu a z následného rohového kopu vznikl první gól zápasu, kdy dokázal míč prodloužit za brankáře hráč domácích s číslem 7, Martin Pavlík. Domácí se tak mohli radovat z gólu do šatny a po prvním poločase vedli.

Vyrovnání v závěru zápasu

Začátek druhého poločasu probíhal podovbně nepřesně a nejistě jako první půle, ale domácí se stali více pasivními a spíše pojhodlně bránili náskok. Oživení přineslo prostřídání na obou stranách, kdy se v barvách domácích prezentoval Sklenář místo střelce jediného gólu Pavlíka a za hosty nastoupili Dvoříák s Čermákem místo Čížka a Chlastáka, což bylo posílení především do středu pole a do defenzívy. Přibližně po dvaceti minutách druhého poločasu měli domácí několi slibných šancí, ale nedokázali zvýšit náskok, což se jim vymstilo, když 5 minut před koncem vyrovnal z přímého kopu záložník Michal Ségl.

Penalty

Penalty zvládli lépe domácí a vyhráli na ně 5:3. Po vítězství na penalty se Daleké Dušníky posunuli na 4. místo, zatímco host získali druhý bod a zůstávají dvě místa od konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Daleké Dušníky
Josef Krubner: "Zápas v prvním poločase z obou stran opatrn ýa plný chyb. Na každé straně měla obě mužstva několik šancí, domácí nastřelili břevno, ale jinak vyrovnaný zápas. V závěru prvního poločasu se po rohovém kopu domácí dostali do vedení zásluhou Martina Pavlíka. Začátek druhého poločasu měl stejný průběh, ale domácí byli z mého pohledu hodně pasivní. Po hodině hry se domácí dostali do několika slibných šancí, ale nedokázali úspěšně zakončit. Hosté toho využili a v závěru poločasu z přímého kopu Michal Šégl vyrovnal. Nerozhodným výsledkem zápas skončil. Na pokutové kopy zvítězili domácí 5:3," komentoval zápas sekretář Dalekých Dušníků Josef Krubner.




Sestavy


TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - Z. Houdek [-] , J. Drnec [-] , L. Kobík [-] , K. Zahout [-] , O. Žáček [-] , J. Kokštejn [-] , M. Pavlík [-] (61. J. Sklenář [-] ) , J. Slunečko [-] , A. Švagr [-] , R. Novotný [-]

TJ Tatran Sedlčany B
L. Mošnička [-] - V. Sůsa [-] , T. Brotánek [-] , M. Ségl [-] - J. Repetný [-] (86. M. Valenta [-] ) , D. Pudil [-] , J. Čížek [-] (73. J. Dvořák [-] ) , R. Strnad [-] - M. Havel [-] , P. Chlasták [-] (60. M. Čermák [-] ) - M. Chlasták [-]

ŽK: 32. R. Novotný , 55. J. Drnec - 43. M. Ségl , 69. M. Havel , 89. V. Sůsa .
Místo: Sokol Daleké Dušníky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čechmánek Igor - MELNAR Matěj, ČERVENKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.