Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetým Tochovicím Loděnice neodolaly


Branky


0

Jak domácí celek, tak ten Tochovic, měly po úvodních dvou kolech plný bodový zisk, což předznamenávalo zajímavé utkání. Navíc Tochovice poslední zápas zvládly opravdu na jedničku, kdy porazily Daleké Dušníky 6:0 a útočník Jiří Ivaník se postaral rovnou o čtyři góly, čímž na sebe upozornil širší spektrum fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Jak se dle umístění obou celků dalo očekávat, hrál se poměrně vyrovnaný fotbal, v němž jen s lehkou převahou ovládali zápas hráči domácích Loděnic. Tato převaha však nebyla proti dobře organizované obraně Tochovic dlouho příliš platná, dokud ji až po 27 minutách hry nepřekonal kapitán Antonín Novák. Krátce po gólu se hra opět srovnala a Tochovice se mermomocí snažily vyrovnat. A o vyrovnání se postaral střelec minulého kola Jiří Ivaník! Přišlo ve 39. minutě po velkém nedorozumění brankáře s obranou, kterým zadáci Loděnic vynikajícímu střelci práci ještě ulehčili. Poločas se dohrával ve vyrovnaném herním projevu obou celků a do kabin se šlo za stavu 1:1

Zlomový gól Jiřího Ivaníka

V prvních minutách druhého poločasu se herní projev Tochovic změnil a měly jednoznačně více ze hry. Navíc Tochovice zkrátka měly Jiřího Ivaníka. Ten vstřelil v 67. minutě šestý gól v posledních dvou zápasech a otočil skóre. Jednalo se o zlomový okamžik zápasu, neboť Loděnice ve snaze vyrovnat, otevřely obranu a téměř všichni hráči se posunuli více dopředu. Jenže hned v 75. minutě Tochovice našly skulinku a vedly o dva góly, o což se postaral Karol Partika. Loděnice již neměly co ztratit a tak se pokoušely o zázrak a nechaly obranu otevřenou, což vedlo k brance Tomáše Herejta na 2:3 o osm minut později. Loděnice se tak ze všech sil snažily o vyrovnání, zatímco hosté se pokoušeli včas zastavovat všechny soupeřovy akce a ideálně také vstřelit gól, kterým by se opět odpoutali na rozdíl dvou branek na samém konci zápasu.Závěr utkání zvládly lépe Tochovice a 3 minuty před koncem se trefil na 2:4 Ondřej Valta.
Tochovice se tímto výsledek posunuly na druhé místo za Sedlec-Prčice, na který ztrácí dva body, ale mají zápas k dobru. Jiří Ivaník nadále pokračuje v pozoruhodných výkonech.



Ohlasy k zápasu


AFK Loděnice
Ondřej Mráz: Hráč domácích s číslem 10, záložník Ondřej Mráz považuje výsledek zápasu za ztrátu. "Prvních 30 minut zápasu jsme byli lepší, v utkání jsme dominovali a přišel zasloužený vedoucí gól, jenže po nedorozumění vzadu soupeř srovnal. Prvních 20 minut druhé půle jsme vypadli z role, což se nám vymstilo a tak jsme se již jen snažili útočit ve více lidech a dosáhnout bodového zisku. Výsledek je jistě ztráta, i když jsou Tochovice silný tým a minule přejely Daleké Dušníky 6:0, mohly by hrát na špičce tabulky. Máme o 50 procent co vylepšit v obraně i v útoku. Pokud budeme hrát celý zápas v Sedlčanech jako dnes první půli a ještě o něco lépe, zvládneme ho," prozradil své cíle na příští kolo Ondřej Mráz.




Sestavy


AFK Loděnice
V. Sklenář [-] - J. Prokop [-] , J. Vyskočil [-] (78. R. Dóša [-] ) , F. Pospíšil [-] , J. Křížek [-] , L. Paleček [-] - O. Mráz [-] , J. Svárovský [-] (59. D. Iliaš [-] ) , R. Žižka [-] (60. M. Miška [-] ) - A. Novák [-] , T. Herejt [-] -

SK Tochovice
M. Veselý [-] - D. Havrlík [-] (86. J. Vítek [-] ) , J. Lantora [-] , T. Kutil [-] , F. Mourek [-] - P. Janát [-] (90. T. Brychta [-] ) , K. Partika [-] , O. Valta [-] , J. Jiránek [-] - L. Černý [-] , J. Ivaník [-]

ŽK: 29. F. Pospíšil , 88. J. Křížek .
Místo: Loděnice. Rozhodčí: Hájek Lukáš - KREJSA Josef, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.