5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák zvítězil díky brankám v druhém poločase.


Branky


58. T. Srp , 63. D. Hájek , 69. T. Srp , 72. T. Srp , 85. T. Keckstein - 76. J. Kokštejn
0

Poslední říjnový den nabídl klání mezi týmy z opačných konců tabulky. Domácí Spartak Žebrák, který se pohybuje na konci tabulky a hosté z Dalekých Dušník, které jsou momentálně druzí. Žebrák patří mezi týmy, v jejichž zápasech nepadá moc branek a to především díky solidní obraně. Naopak Dušníky patří mezi týmy z vysokou produktivitou, což nám dokázal jejich poslední zápas proti Cerhovicím, kdy využili většinu svých šancí a zvítězili. Žebrák, ale předčil všechny předpoklady a soupeře porazil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Oba týmy udělaly od minulých zápasů pár změn. Domácí si povolali posily z Hořovicka, které přijeli na druhý poločas. Byl to především Tomáš Srp, který se později ukázal, jako klíčová postava. Hosté naopak byli nuceni pár změn udělat kvůli marodce v jejich týmu. Především chyběl krajní obránce Jaroslav Houdek. Úvodní minuty nám nabídly to, co se dalo očekávat. Domácí spoléhali na spolehlivou obranu a hosté se snažili využít své územní převahy, kteoru si získali držením míče na polovině hřiště. Dušníky zkoušely najít mezery v obraně krátkými přihrávkami a následnými kolmicemi za obranu, ale těch moc nebylo. Šance si nakonec vytvořili spíše po centrech ze stran, ale branky z toho nepadaly ani na jedné straně. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Posily z Hořovicka se činily

Úvodní desetiminutovka byla hrána ve stejné řežii jako první poločas, jenže pak přišel čas pro Tomáše Srpa, který v padesáté osmé minutě nastoupil a hned při svém prvním doteku vsítil první branku svého týmu. Žebrák vedl 1:0. Další desetiminutovka byla pro Dušníky doslova noční můrou, protože domácí přidali ještě další tři branky a bylo po zápase. Tomáš Srp se v tomto utkání skutečně činil, protože vstřelil hattrick. Nejprve však na 2:0 zvýšil další náhradník Daniel Hájek a po sléze na 3:0 zvýšil opět Srp, který navíc o dvě minuty později dovršil svůj hattrick a bylo to už 4:0. Hosté se pak dočkali čestného úspěchu v podobě branky Jakuba Kokšteina, ale závěrečnou tečku za skóre udělal opět domácí náhradník Keckstein. Zápas skončil výsledkem 5:1 pro Žebrák.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak TOS Žebrák
Trenér domácích: Posily nám pomohly. Udělali přesně to, co se od nich čekalo a zvítězili jsme




Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - P. Jirovský [-] , L. Mička [-] (58. T. Srp [-] ) , D. Nesnídal [-] , M. Barborka [-] , F. Kuška [-] (86. I. Kučera [-] ) , P. Šimůnek [-] , M. Ungr [-] , J. Ungr [-] (46. D. Hájek [-] ) , T. Lehocký [-] , V. Kebrle [-] (46. T. Keckstein [-] )

TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - R. Novotný [-] , V. Soukup [-] , Z. Houdek [-] , J. Kokštejn [-] , L. Kobík [-] , P. Krása [-] , O. Žáček [-] , J. Kokštejn [-] , M. Borodin [-] (46. M. Pavlík [-] ) , A. Švagr [-] (73. M. Švagr [-] )

ŽK: 40. L. Mička , 71. T. Keckstein - 43. O. Žáček , 56. J. Kokštejn , 67. P. Krása , 80. Z. Houdek .
Místo: Spartak Žebrák. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dragoun Radek - NEJEDLO Tomáš, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.