Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec poprvé v sezóně vyhrál, ve třetím kole si vyšlápl na Kondrac


Branky


0

Kondrac ve třetím kole zavítala na hřiště nováčka Viktoria Vestec, kde po výsledku 4:1 potřetí v řadě prohrála a propadla se na samotné dno tabulky, ze kterého se naopak odpoutal po první výhře v letošní sezóně domácí tým Viktorie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silné větrné počasí odfouklo naděje Kondrace na bodový zisk

Na hřišti foukal od úvodního hvizdu silný vítr a nebýt dostatečně nafouklého míče, neměli by hráči ani s čím hrát, protože by jim ulétl kdo ví až kam. Naštěstí míče byly nafouknuté a tak mohl začít souboj nováčka soutěže a zkušenou Kondrací. Vstup do utkání ovšem vyšel lépe domácím fotbalistům, kteří měli velkou územní převahu a během pouhých šesti minut rozhodli o svém vítězství.

 

Těžko říci, zda fotbalisté Kondrace zůstali myšlenkami v šatnách nebo utkání podcenili. Těsně před vypršením úvodní půlhodiny se prosadil Radim Matysík, na jehož gól za necelé čtyři minuty navázal Jakub Kolačný, a aby toho neměli hosté málo, černých šest minut z pohledu hostí vzápětí dovršil třetím gólem Jiří Novotný. Viktoria Vestec prožila nevídaný vstup do zápasu a po prvním poločase vedla nad Kondrací 3:0.

Kondrac začala hrát příliš pozdě a prohře neunikla

Fotbalisté Kondrace za nepříznivého stavu 3:0 začali hrát a místy dostali svého soupeře pod velký tlak, jenže Vestec mu dokázal dlouho odolávat a nebýt pokutového kopu, k ničemu byl hosty nepustil. Kondrac v sedmapadesáté minutě vybojovala pokutový kop, který vzápětí neomylně proměnil Martin Pavlíček a hosté začali svého soupeře tlačit směrem před vlastní šestnáctku.

 

Neustálé snažení Kondrace o vstřelení další branky vedlo k okénkům v obraně, které mohli domácí hráči Vestece několikrát potrestat z rychlých protiútoků, žádný gól už ale ve zbytku utkání až na jednu vyjímku nepadl. Sedm minut před koncem se podruhé v zápase prosadil Radim Matysík a upravil skóre na konečných 4:1.

 

Brankář Zdeněk Císař se blýskl několika fantastickými zákroky, bohužel pro hosty už ale bylo pozdě. Císaře navíc ještě v jednom případě zachránila branková konstrukce, takže Kondrac ještě mohla být ráda, že si ze hřiště nováčka neodvezla debakl.



Ohlasy k zápasu



Kondrac
Jiří Janouš ml. (trenér Kondrace): „Vestec nemá kvalitu jako jiné týmy, takže jsme zbytečně prohráli. Náš výkon byl špatný, nedařilo se nám kombinovat a na naši bránu se valil jeden útok za druhým, bylo jen otázkou času, kdy dostaneme gól.“



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
J. Chlouba [-] - O. Matysík [-] , J. Kolačný [-] , R. Matysík [-] , M. Novák [-] (86. R. Kořínek [-] ) , J. Novotný [-] , M. Trmal [-] , M. Havránek [-] (65. M. Janů [-] ) , M. Stráňava [-] , M. Chaloupka [-] , V. Kargl [-]

Kondrac
Z. Císař [-] - F. Tichý [-] , M. Kubín [-] , P. Šanda [-] , J. Pohorský [-] - J. Ngo [-] , J. Žirovnický [-] , D. Kubát [-] , P. Pavelka [-] (46. O. Nedvěd [-] ) - M. Pavlíček [-] , M. Chomát [-]

ŽK: 24. M. Kubín .
Hráči zápasu: R. Matysík .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Košťálek Jiří - DIVILEK Peter, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.