2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřetice se vrátily zpět na vítěznou dráhu, lepší tým padl


Branky


0

Svěřenci trenéra Pavla Hájka doma přivítali ve čtvrtém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D Vestec a po prohře se Spartakem Průhonice se vrátil zpět na vítěznou dráhu. Domácí fotbalisté zvítězili 2:0, hosté však nepříjemně kousali a nebýt fantastických zákroků Pavla Nováka, mohlo být vše jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přežily dvě obrovské šance soupeře

Vestec byl od úvodních minut lepším týmem, směrem vpřed rozjížděli pohledné kombinační akci a během prvního poločasu se řítili dvakrát sami na bránu, tu ale zamkl domácí brankář Pavel Novák a po celou dobu zápasu neinkasoval ani jeden gól. Vestec na špatnou koncovku nakonec doplatil.

 

Dlouho to vypadalo, že oba týmy odejdou do kabin za bezbrankového stavu, jenže hosté byli za neproměněné brankové příležitosti potrestáni. Jiří Jantač rozehrál tři minut před přestávkou rohový kop, do kterého se pohotově položil Pavel Jandák, a nádherným volejem poslal svůj tým do vedení. 

Lepší tým nakonec prohrál a prožil velké zklamání

Po přestávce se obraz hry nezměnil a Vestec mohl rychle vyrovnat, jenže pět minut od začátku druhého poločasu nastřelili hosté pouze tyč. Další šance přišla až dvacet minut před koncem zápasu, když Miroslav Filip pálil zpoza šestnáctky těsně vedle tyče.

 

Hosté byli po celé utkání lepším týmem, k němu jim to však bylo, když nedokázali největší šance proměnit. Odpověď zní: K ničemu. V závěru zápasu navíc Miřetice předvedly nádhernou kombinační akci a Jiří Jantač završil svůj skvělý výkon gólem, kterým zpečetil výhru svého týmu 2:0. Kdyby Viktoria byla horším týmem v utkání, určitě by její hráče nemrzela porážka tolik, jako nyní, když v hlavách mají, že byli lepší.



Ohlasy k zápasu


Sokol Miřetice
Pavel Hájek (asistent trenéra Sokol Miřetice): „Vestec byl po celé utkání lepší, jenže v závěrech obou poločasů inkasoval, což rozhodlo o osudu utkání. Proti lepšímu soupeři jsme měli potřebné štěstí a s výsledkem jsem velmi spokojen."




Sestavy


Sokol Miřetice
P. Novák [-] - M. Filip [-] (83. K. Kopecký [-] ) , M. Fialka [-] (60. L. Vlasák [-] ) , J. Jantač [-] , P. Jandák [-] (72. J. Hájek [-] ) , J. Přitasil [-] , D. Turek [-] (66. P. Hoch [-] ) , K. Čáp [-] , P. Čáp [-] , L. Macko [-] , M. Zajíc [-]

TJ Viktoria Vestec
J. Chlouba [-] - J. Kolačný [-] , R. Matysík [-] , M. Ullík [-] (63. M. Havránek [-] ) , M. Novák [-] , J. Novotný [-] , M. Trmal [-] (80. P. Tůma [-] ) , D. Franc [-] , M. Stráňava [-] , V. Kargl [-] , M. Janů [-] (86. J. Kvasnička [-] )

ŽK: 84. L. Vlasák .
Hráči zápasu: P. Novák , J. Jantač .
Místo: Sokol Miřetice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šafránek Jan - KUBEČKA Pavel, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.