6:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhařov nezvládl utkání ve Zvole, na cestu inkasoval šest gólů


Branky


49. P. Jandus , 54. D. Vnuk , 57. A. Dušek , 64. D. Vnuk , 69. P. Jandus , 83. A. Dušek - 76. R. Folprecht
0

Struhařov v minulém kole odehrál kvalitní utkání proti Uhlířským Janovicím, na to ovšem nedokázal v pátém kole 1.B třídy skupiny D navázat, když na hřišti Sokola Zvole inkasoval šest branek a domů jeho hráči odjížděli s debaklem 6:1. Zvole po sérii tří porážek v řadě konečně zabrala a do tabulky si podruhé v letošní sezóně připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhařov byl v úvodu Zvole vyrovnaným soupeřem

Zápas mezi Zvole a Struhařovem nabídl během prvního poločasu na obou stranách několik brankových příležitostí, žádná z nich však gólem neskončila. Největší šanci měli v dresu Struhařova kapitán Ondřej Hroch, na pozorného brankáře Martina Kučeru ovšem vyzrát nedokázal, a Roman Folprecht, který se dostal do samostatného úniku, ale ani nadvakrát domácího brankáře nepřekonal a jeho následná dorážka skončila na tyči.

Po přestávce to ve Zvole vydala jako na hokeji

O osudu utkání rozhodly krátce po přestávce dvě chyby, kterých se dopustily hosté ze Struhařova a po inkasování rychlých dvou branek se jejich hra naprosto rozpadla. Patrik Jandus a Daniel Vnuk vstřelil v rozmezí necelých pěti minut dva góly a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Zvole se dostala rychle na koně a hostující hráči absolutně nestíhali. Na hladké výhře Zvole se podíleli tři hráči.

 

Patrik Jandus a Daniel Vnuk odehráli skvělý druhý poločas a po hodině hry oba během dalších pěti minut vstřelili druhý gól v zápase, mezi které se ještě vešel gól z kopačky Adama Duška, jenž nechtěl zůstat v ústraní a sedm minut před koncem zápasu také on zdvojnásobil svůj střelecký účet. Zatímco v prvním poločase Roman Folprecht stoprocentní šancí pohrdl, ve druhém poločase upravil skóre na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu



Struhařov
Zdeněk Pessr (asistent Struhařova): „Po přestávce jsme vyrobili dvě obrovské chyby, které Zvole potrestala, a do té chvíle vyrovnané utkání se začalo ubírat jedním směrem. Soupeř měl srovnatelný tým s tím naším, takže jsem hodně zklamaný. O osudu zápasu rozhodl první gól, který se bohužel podařilo vstřelit domácím."



Sestavy


TJ Sokol Zvole
M. Kučera [-] - J. Hala [-] , M. Hrachovec [-] , M. Skalický [-] , M. Štáfek [-] - J. Maláček [-] , A. Dušek [-] - P. Jandus [-] - L. Petrák [-] (80. R. Tomanec [-] ) , P. Gabriel [-] , O. Fejfar [-] (32. D. Vnuk [-] )

Struhařov
P. Pessr [-] - J. Fürbacher [-] , V. Kaucký [-] , M. Michálek [-] , O. Veselý [-] , R. Folprecht [-] , O. Kocábek [-] (77. M. Strnad [-] ) , M. Kůstka [-] , D. Sysel [-] , O. Hroch [-] , P. Koblasa [-]

ŽK: 60. J. Hala , 88. P. Jandus - 82. R. Folprecht , 88. O. Veselý .
Hráči zápasu: A. Dušek , D. Vnuk - R. Folprecht .
Místo: TJ Zvole. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chrudimský Jan - DRÁBEK Tomáš, NOVOTNÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.