P. Novák 19. (vl.)
P. Pavelka 23.
2:1
(2:0)
65. P. Hoch
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kondrac slaví první výhru, v derby porazila Miřetice


Branky


19. P. Novák (vl.) , 23. P. Pavelka - 65. P. Hoch
0

Miřetice zavítaly v pátém kole 1.B třídy skupiny D na hřiště Kondrace, kde je čekalo derby proti týmu, který během úvodních čtyř kol ani jednou nevyhrál a v zádech měl nepříjemnou sérii čtyř porážek v řadě. Slunečné počasí a skvělá divácká kulisa však přispěla k protržení špatných výsledků a Kondrac se po výsledku 2:1 mohla radovat z první výhry v letošní sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do derby vstoupily lépe Miřetice, gól ovšem nevstřelily

Kondrac se od úvodních minut ocitala pod tlakem a Miřetice se mohly krátce po výkopu zápasu ujmout vedení, hlavička Libora Vlasáka ovšem gólem neskončila, a tak po čtvrthodině hry přišel na opačné straně trest. Pavel Novák nedokázal zachytit centr z rohového kopu v podání kapitána Martina Pavlíčka a nešťastně si vstřelil vlastní gól, po kterém se Kondrac ujala vedení 1:0.

 

Netrvalo to dlouho a domácí fanoušci mohli jásat podruhé, když za necelé čtyři minuty prosadil Petr Pavelka, který si naběhl na skvělý centr dobře hrajícího Martina Pavlíčka a hlavou poslal míč do sítě. Ačkoliv Miřetice prohrávaly o dva góly, zbytek prvního poločasu nevypustily a snažily se vstřelit kontaktní gól, žádná z brankových příležitostí ale k radosti na jejich straně nevedla.

Kondrac přežila několik velkých šancí a první vítězství uhájila

Miřetice během druhého poločasu chtěli využít několika střídání, která sice hru oživila, Kondrac ovšem spoléhala na pevnou obranu a poctivě bránila. Miřetice byly po přestávce lepším týmem a svou převahu dokázali po hodině hry zužitkovat, když se prosadil přesnou střelou Petr Hoch. Hosté ucítili šanci a nebýt skvělého brankáře Zdeňka Císaře, mohli zápas otočit.

 

Kondrac se ocitla pod tlakem, ale nejdůležitější chvíli zápasu dokázala přežít a vzápětí mohla zpečetit své vítězství, když se Martin Šanda řítil sám na bránu, jenže v rozhodujícím okamžiku mu míč těsně před brankářem Miřetic uskočil. Kondrac si v závěru zápasu ještě vytvořila dvě šance, ani jedna ze střel zpoza šestnáctky ale gólem neskončila a na výsledku 2:1 už se nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Jiří Janouš ml. (trenér Kondrace): „Zaznamenali jsme důležité a cenné vítězství, které nám může dodat sebevědomí do dalších zápasů. Je škoda, že jsme minulý týden nevyhráli v Jankově, protože by naše situace byla o něco veselejší. S Miřeticemi máme dobrou bilanci a dnes jsme proti nim prodloužili sérii bez porážky, ačkoliv jsme po přestávce po fyzické stránce odešli a hosté si vytvořili převahu."




Sestavy


Kondrac
Z. Císař [-] - P. Šanda [-] , M. Kubín [-] (65. J. Janouš [-] ) , J. Pohorský [-] - J. Žirovnický [-] (80. F. Sedláček [-] ) , P. Pavelka [-] , J. Ngo [-] (5. J. Záklasník [-] ) , D. Kubát [-] - M. Pavlíček [-] - M. Šanda [-] , J. Linhart [-]

Sokol Miřetice
P. Novák [-] - M. Filip [-] , M. Fialka [-] (50. P. Hoch [-] ) , J. Jantač [-] , L. Vlasák [-] , J. Přitasil [-] , D. Turek [-] (70. T. Babický [-] ) , K. Čáp [-] , P. Čáp [-] , L. Macko [-] , M. Zajíc [-]

ŽK: 32. J. Ngo , 34. P. Šanda , 82. D. Kubát - 15. M. Fialka , 65. M. Zajíc , 69. M. Filip .
Hráči zápasu: M. Pavlíček .
Místo: TJ Kondrac. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - KAUCKÝ Miloš, MACHÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.