2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov zvládl důležitý zápas, Kondrac zůstává poslední


Branky


0

 

Jankov v souboji s Kondrací získal cenné tři body a po výhře 2:1 potopil svého soupeře na samotného dno tabulky. Hosté vyhráli pouze jeden z šesti zápasů a v dalších kolech potřebují nutně začít bodovat. Naopak Jankov se zásluhou plného bodového zisku vyhoupl na deváté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy šly do zápasu s velkým odhodláním

Oba týmy se v okresním derby prezentovaly ofenzivním pojetím hry, který bavil přítomné fanoušky. Jankov i Kondrac hrály pohledný kombinační fotbal a jakmile měly šanci vyrazit do útoku, tak neváhaly. Pohledný přímočarý fotbal za nedlouho přinesl na obou stranách gólové příležitosti.

 

Jako první zahrozili hosté, jmenovitě Pavlíček, který odehrál skvělý zápas a v prvním poločase měl na kopačce dvě skvělé gólové příležitosti, ani jednu z nich však nedokázal přetavit v úvodní gól zápasu, stejně jako na opačné straně aktivní Říha. Na rozdíl od Říhy se ale Pavlíček přece jen dočkal a po zkratu v domácí obraně poslal Kondrac do jednobrankového vedení.

Jankov předvedl po přestávce velký obrat

Jankov vstoupil do druhého poločasu s odhodláním vyrovnat a krátce po jeho výkopu se mu cíl podařilo rychle splnit, brankář Zdeněk Císař dostal malou domů a hrozí nebezpečí chtěl rychle utnout razantním odkopem, jenže Martin Uhliar ho dobře napadal a míč se od něho šťastně odrazil do brány.

 

Kuriózní gól rozhodl o tom, že oba týmy začínaly od znovu. Na rozdíl od úvodních minut celého zápasu si Jankov po přestávce velice rychle vytvořil územní převahu a začal čím dál více napadat rozehrávkou soupeře, který se dostával pod obrovský tlak. Zdeněk Císař v dalším průběhu zápasu svou chybu odčinil, když zneškodnil nebezpečné střely Martina Uhliara a vzápětí také Václava Vrzala.

 

Rozhodující okamžik zápasu přišel dvacet minut před koncem zápasu, když Jaroslav Říha napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která zapadla přesně k tyči. Hosté byli zaskočení, a když už se po inkasování druhé branky dokázali vzpamatovat, bylo příliš pozdě a hlavní rozhodčí zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu


Jankov
Stanislav Brabenec (trenér týmu Jankov): „Zápas nabídl z obou stran velké nasazení a odhodlání. První poločas patřil Kondraci, my jsme však po přestávce zabrali a zásluhou zlepšeného výkonu dokázali zápas otočit."




Sestavy


Jankov
F. Nerad [-] - J. Hameršmíd [-] - M. Uhliar [-] (88. M. Kratochvíl [-] ) , M. Šimánek [-] , P. Skála [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , V. Vrzal [-] , M. Peroutka [-] , J. Kolář [-] , D. Čermák [-]

Kondrac
Z. Císař [-] - J. Pohorský [-] - D. Kubát [-] , J. Ngo [-] , J. Žirovnický [-] , P. Pavelka [-] - M. Chomát [-] , M. Pavlíček [-] - M. Šanda [-] (77. R. Kašpar [-] ) , J. Linhart [-] , F. Tichý [-]

ŽK: 75. J. Linhart , 82. R. Kašpar , 89. P. Pavelka .
Hráči zápasu: M. Uhliar .
Místo: Sokol Jankov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.