10:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zvole utrpěla těžký debakl, ve Zruči nad Sázavou inkasovala desítku


Branky


17. V. Fogaca , 29. K. Petrů , 44. L. Jelínek (p.) , 46. P. Janda , 54. P. Janda , 63. K. Petrů , 73. A. Brahimi , 73. T. Louda , 77. A. Brahimi , 87. F. Borek
0

Fotbalisté Zruče nad Sázavou se nacházejí momentálně ve fantastické formě, kterou v sobotu odpoledne potvrdili před vlastními fanoušky proti Zvole, které naložili na cestu domů pořádný náklad v podobě deseti gólů. Jiskra zvítězila s přehledem 10:0 a stále se drží v těsném popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodlo úvodních 45 minut

Zruč nad Sázavou vlétla na svého soupeře pořádně zostra a již v sedmnácté minutě se ujala vedení, když se prosadil přesnou střelou Diego Fogaca Valente, který v letošní sezóně nastoupil v dresu Jiskry k prvnímu ligovému zápasu, jelikož se věnuje především v futsalu.

 

Na Diegův gól navázal po necelé půlhodině hry Kamil Petrů a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Hosté nevěděli, kde jim hlava stojí, a krátce před přestávkou se navíc dopustili faulu v pokutovém území a následnou penaltu ve čtyřiačtyřicáté minutě bezpečně proměnil Lukáš Jelínek, po jehož gólu odcházela Jiskra do kabin s vedením 3:0.

Po přestávce brankový kolotoč pokračoval

Jen, co vyšli hostující hráči Zvole na hrací plochu, i hned inkasovali čtvrtý gól. Po necelé minutě od zahájení druhého poločasu se prosadil Patrik Janda, kterého vstřelený gól evidentně hodně povzbudil a v šestapadesáté minutě přidal druhý. Aby se naprosto bezmocní hosté náhodou nevzpamatovali, po hodině hry jim uštědřil další úder Kamil Petrů, který také zaznamenal svůj druhý gól v zápase a zvyšoval už na 6:0.

 

Další parádní okamžiky pro domácí tým Jiskry nastal v 73. minutě, kdy během pouhé minuty vstřelil dva góly. Nejprve se prosadil Azem Brahimi, na jehož gól o několik sekund později navázal Tomáš Louda. Zruč nad Sázavou byla pánem na hřišti a třináct minut před koncem už vedl 9:0, když se dvougólovým střelcům zápasu připojil také kanonýr Azem Brahimi, a střelecký koncert tři minuty před koncem uzavřel střídající Filip Borek.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér TJ Jiskra Zruč nad Sázavou): „Vzhledem k výsledkům Zvole jsem čekal náročnější zápas. Hosté ve druhém poločase přestali úplně hrát, a tak jsem hráčům řekl, ať pokračují ve střílení gólů a nasází jich do sítě soupeře co nejvíce. Za rozhodnutého stavu jsme poslali do hřiště hráče z lavičky, kteří se také dokázali prosadit.“




Sestavy


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] - V. Fogaca [-] , K. Petrů [-] , P. Janda [-] , S. Viktora [-] (65. F. Borek [-] ) - A. Brahimi [-] , J. Koudela [-] (69. T. Louda [-] ) -

TJ Sokol Zvole
M. Kučera [-] - M. Hrachovec [-] (38. P. Jandus [-] ) , M. Skalický [-] , M. Štáfek [-] - J. Smolík [-] , P. Buriánek [-] , F. Švajčík [-] , J. Malý [-] , D. Vnuk [-] , P. Gabriel [-] , L. Petrák [-] (46. O. Hnát [-] )

ŽK: 81. K. Petrů - 43. L. Petrák , 65. M. Skalický , 76. P. Jandus .
Hráči zápasu: P. Janda , K. Petrů , A. Brahimi .
Místo: TJ Zruč nad Sázavou. Počet diváků: 79. Rozhodčí: Hurych Lubomír - ŠAFRÁNEK Jan, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.