0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vítězí v Křelovicích gólem v závěru


Branky


3

Křelovice doma přivítali první celek tabulky Horní Břízu. Podle tabulky měli být hosté jasným favoritem. Na vítězství se ale nadřeli, vítěznou branku se jim podařilo vstřelit až v 88. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas byl vcelku vyrovnaný, ale přeci jen více příležitostí měli hosté z Horní Břízy. Jedna z nich dokonce skončila na horní konstrukci branky, ale gól jsme v první půli neviděli, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodnutí v závěru

V druhé půli hosté domácí sevřeli ještě více a posílali do vápna jeden balón za druhým. Bohužel pro hosty se jim ale nedařilo dostat míč do sítě. Na rozhodující branku jsme si tak museli počkat až do úplného závěru, kdy domácí obraně utekl hostující Dominik Reindl a rozhodl tak o tom, že si odvezou všechny tři body s sebou.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký soupeř. Ještě větším soupeřem nám však bylo hřiště domácích, na kterém prakticky nešlo hrát kombinační fotbal, a tak jsme se většinu zápasu snažili hrát dlouhé balóny za obranu domácích. V prvním poločase jsme si vytvořili několik šancí, které jsme buď nedotáhli nebo nám je pochytal dobře chytající gólman domácích, v jednom případě skončilo zakončení na břevně domácí branky. První půle tedy skončila bez branek. V druhé půli se obrázek hry nezměnil, ještě více jsme domácí sevřeli, dařilo se nám dávat dobré balóny ze stran, které se nám však nedařilo přesně zakončit. Těsně před koncem zápasu se nám přeci jen podařilo po samostatném úniku vstřelit vítěznou branku, na kterou již domácí nestihli odpovědět. Výhra díky těžkému terénu hodně vydřená, přesto naprosto zasloužená. Domácí jsme za celý zápas nepustili do žádné šance.



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - J. Svítek [-] , L. Lang [-] (46. P. Masák [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Tabaček [-] , M. Bartoš [-] , F. Košan [-] (61. T. Kamínek [-] ) , P. Vacín [-] , J. Vacín [-] (81. Š. Žurek [-] ) , J. Musil [-] , P. Rabada [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , M. Paukner [-] , L. Vodrážka [-] (71. T. Lomoz [-] ) - V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] (81. T. Loukota [-] ) , V. Zavadil [-] - D. Reindl [-] - R. Šimice [-] , L. Dobrý [-] , M. Tvrdík [-] (61. V. Šimice [-] )

ŽK: 25. F. Košan , 83. J. Svítek - 47. V. Zavadil .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - HÁJEK Karel (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů