J. Pospíšil 63. (p.)
1:2
(0:0)
46. O. Svoboda
76. K. Knaf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně vítězí v Líních


Branky


63. J. Pospíšil (p.) - 46. O. Svoboda , 76. K. Knaf (p.)
3

Nýřany doma přivítali Líně. Čekal se vyrovnaný zápas, jelikož v tabulce oba týmy dělil jen jeden bod. To se i potvrdilo, viděli jsme hodně vyrovnaný zápas. Oba týmy si vypracovali své šance, více jich ale dokázali proměnit právě hosté z Líní a odváží si tak s sebou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Do zápasu vstoupili lépe domácí, po prvních 15 minut byli lepší, ale pak se hra vyrovnala a šance byli na obou stranách. Bohužel jsme ale v první půli branku neviděli, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Rozhodla penalta v závěru

Druhý poločas probíhal stejně jako první. O první branku zápasu se postaral už po první minutě druhé půle hostující Ondřej Svoboda. Hosté pak dostali v 63. minutě příležitost v podobě pokutového kopu, který proměnil Jan Pospíšil. V 76. minutě dostali možnost pokutového kopu i hosté. Ten proměnil Karel Knaf. Ve stejné minutě obdržel druhou žlutou a následně červenou kartu Zdeněk Cink. Do konce zápasu už jsme změnu stavu neviděli a Líně tak berou z Nýřan všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání bylo oboustranně vyrovnané. Na šance jsme byli lepší, ale na góly byli lepší Líně a proto berou všechny body.

TJ Baník Líně
Milan Šluk: V dnešním zápase byli domácí v 15 minutách lepší, pak se hra vyrovnala. Ve druhém poločase jsme se ujali vedení, hosté potom vyrovnali z penalty. V závěru utkání jsme vstřelili vítězný gól také z penalty.



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Routschka [-] , P. Šteffel [-] (46. J. Strádal [-] ) , M. Polan [-] , D. Routschka [-] , M. Štěpánek [-] , J. Pospíšil [-] , Z. Cink [-] , A. Aliyev [-] (87. J. Pospíšil [-] ) , L. Šlégl [-] , M. Kalibán [-]

TJ Baník Líně
P. Hromádka [-] - A. Salaba [-] , K. Knaf [-] (83. P. Staškovič [-] ) , O. Šedivý [-] , M. Vágner ml. [-] , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , O. Kryshtal [-] (42. B. Dubský [-] ) , F. Hodaň [-]

ŽK: 46. Z. Cink - 75. A. Salaba , 75. T. Aschenbrenner , 92. M. Vágner ml. . ČK: 76. Z. Cink .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ROUTSCHKA Roman (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích