Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza jde do čela soutěže


Branky


31. J. Pospíšil (p.) , 79. A. Aliyev - 7. L. Janka , 11. L. Janka , 27. F. Mornštajn , 28. V. Čechura , 35. D. Reindl
9

Nýřany doma přivítaly hosty z Horní Břízy. Podle postavení v tabulce byli hosté jasným favoritem. Svou roli zvládli na jedničku a posouvají se do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení už o čtyři branky po poločase

Do prvního poločasu vstoupili daleko lépe hosté z Horní Břízy. Hosté se snažili od první minuty napadat a kazit tak rozehrávku domácích. Hráči Nýřan páchali chyby a vyústilo to ve dva rohové kopy, ze kterých se povedlo hostům dvakrát skórovat. O obě branky se postaral Lukáš Janka. Zhruba po půl hodině hry se podařilo vsítit další branku hostujícímu Filipu Mornštajnovi. Hned po minutě se podařilo krásným lobem z půlky hřiště prosadit Vilému Čechurovi. Chvíli na to byli domácí odměněni penaltou, tu proměnil Jan Pospíšil. Do konce poločasu stihl ještě Dominik Reindl přidat pátý gól hostí a šlo se do kabin za stavu 1:5.

Jen snížení hostů

V druhém poločase se domácí drobet zvedli, povedlo se jim ale přidat jen jeden gól. V 79. minutě se dokázal prosadit Anar Aliyev. Žádnou jinou branku jsme v druhé půli neviděli, a tak hosté z Horní Břízy vítězí v poměru 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání se nám nepovedlo po všech stránkách. První poločas byl katastrofa, druhý byl o drobet lepší, ale je to k zamyšlení všech hráčů.

SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Rozehrávku domácích jsme hned od úvodních minut napadali a donutili je dělat chyby, z nichž vyústily v krátké době po sobě dva rohové kopy, které se nám podařilo gólově zúročit. I nadále jsme pokračovali v napadání domácí obrany a vytvářeli si další gólové šance. Zhruba po půl hodině hry jsme přidali třetí gól. Vzápětí přidal čtvrtý gól do domácí sítě krásným lobem z půlky hřiště Vilém Čechura, čímž odpor domácích asi definitivně zlomil. Do té doby domácí hrozili pouze ojediněle při jejich rohových kopech. Domácím se přeci jen do poločasu podařilo po proměněné penaltě snížit, ale do kabin jsme šli po naší páté gólové akci se čtyřbrankovým náskokem. Do druhé půle jsme šli s cílem ještě nějaký gól přidat, což se nám sice již nepodařilo, ale 3 body jsme si pohlídali i když jsme domácím dovolili ještě jednou skórovat. Dnes zasloužené vítězství a do tabulky další tři cenné body.



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Routschka [-] , J. Strádal [-] (57. J. Šindler [-] ) , D. Routschka [-] , M. Gembický [-] , Z. Cink [-] , M. Prach [-] (65. P. Šteffel [-] ) , A. Aliyev [-] , J. Niedermayer [-] (77. J. Pospíšil [-] ) , L. Šlégl [-] , J. Pospíšil [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , M. Paukner [-] , L. Vodrážka [-] (46. M. Tvrdík [-] ) - V. Růžička [-] (46. V. Šimice [-] ) , F. Mornštajn [-] (76. D. Šebek [-] ) , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] , V. Zavadil [-] - D. Reindl [-] - L. Dobrý [-]

ŽK: 36. L. Šlégl , 71. J. Niedermayer , 81. Z. Cink .
Hráči zápasu: D. Reindl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALOUS Jan - ROUTSCHKA Roman (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 11:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 00:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 23:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 09:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 20:08

Tip: výhra domácích