Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vítězí v Třemošné


Branky


9

Třemošná doma přivítala Horní Břízu. Horní Bříza byla před zápasem mírným favoritem. Svou roli ale zvládli a odváží si tak z Třemošné tři body a výhru 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích po poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí a byli odměněni už v šesté minutě v podobě pokutového kopu. K tomu se postavil Václav Eisenhammer a s přehledem proměnil. Za pouhé dvě minuty se ale podařilo hostům vyrovnat na 1:1. Rychlý protiútok dokázal zužitkovat Filip Mornštajn. V 16. minutě ale vrátil vedení domácím zpět Josef Dobrý. Ke konci poločasu už pak byli lepší hosté, ale vyrovnání se zatím nedočkali. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Otočení zápasu čtyřmi brankami ve prospěch hostů

V druhém poločase už byli daleko lepší hosté z Horní Břízy. Měli lepší pohyb, zpřesnili hru, dostávali se do šancí a dokázali je i zužitkovat. Vyrovnání přišlo už v 60. minutě díky brance Viléma Čechury. V druhém poločase dokázal dát další dvě branky hostů Dominik Reindl. První se mu podařilo vsítit už v 67. minutě. Druhá branka přišla v druhém poločase, ale nevíme přesně kdy. (V zápise je špatně uvedený čas) Poslední branku přidal Jaroslav Riedl. Hosté si tak odváží přesvědčivé vítězství 2:5.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Po dvou porážkách jsme chtěli hrát aktivně a konečně zvítězit. Zápas pro nás nezačal dobře, když jsme hned na začátku inkasovali z pokutového kopu. Naštěstí se nám po rychlém brejku podařilo rychle vyrovnat. Bohužel pro nás jsme o pár minut později opět inkasovali, když jsme byli při bránění nedůsledný a nechali domácí opět odskočit do jednogólového vedení. I když jsme posledních 15 minut první půle zlepšili pohyb a přidali jsme na důrazu, srovnat se nám nepodařilo, jelikož nám chyběla přesnost v před finální fázi. Většinou jsme se chtěli dostat do šancí nakopávanými balóny přes střed hřiště, což nevedlo k vytvoření žádné šance. Do druhé půle jsme vstoupili stejně dobrým pohybem, jakým jsme skončili půli první. Zrychlili a zpřesnili jsme hru a začali jsme se díky centrovaným balónům ze stran dostávat do šancí. Velké problémy dělal domácím výborně hrající Dominik Reindl, který se díky své rychlosti a dobrým pohybem dostával do šancí, které dokázal proměnit nebo gólově připravit. Díky čtyřem gólům ve druhé půli jsme zápas otočili a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - J. Körner [-] , J. Dobrý [-] , M. Pešek [-] , V. Mareš [-] (84. N. Plaček [-] ) , T. Eisenhammer [-] , V. Vrba [-] , V. Eisenhammer [-] (77. M. Jaroš [-] ) , S. Koloděj [-] (70. R. Hilgart [-] ) , M. Lavička [-] , V. Sidoran [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , J. Riedl [-] , M. Paukner [-] , L. Vodrážka [-] - F. Mornštajn [-] (81. D. Šebek [-] ) , V. Růžička [-] (54. M. Tvrdík [-] ) , V. Čechura [-] , V. Zavadil [-] , M. Zavadil [-] - D. Reindl [-] -

ŽK: 8. J. Körner , 80. P. Žalud .
Hráči zápasu: D. Reindl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - MACHALA Miloslav (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 11:23
Michal Klečka

Expert: Martin Prokop
Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 14:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:27

Tip: výhra hostů