4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle doma poráží Líně


Branky


16. O. Čapek , 32. O. Čapek , 68. J. Tiesl , 96. J. Tiesl - 83. O. Svoboda , 87. O. Svoboda
7

Žihle doma přivítala hosty z Líní. Žihle se před tímto zápasem nacházela na spodku tabulky, oproti tomu Líně držely čtvrtou příčku. Právě kvůli postavení byly jasným favoritem, ale zápas lépe zvládli domácí a připisují si tak tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Domácí se soustředili převážně na obranu a chtěli těžit z protiútoků. To se jim dařilo. Už v 16. minutě vsítil první branku Ondřej Čapek. Ve 32. minutě po obdobné situaci skóroval opět stejný hráč Ondřej Čapek. Domácí se tedy ujali vedení 2:0. Hosté měli také několik šancí, branku ale nepřidali. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0.

Vyrovnaná druhá půle

V druhém poločase hosté z Líní soupeře zatlačili. Dokázali domácí dostat pod tlak. Ten ale většinou končil na vápně domácích. Ti pak přidali třetí branku zápasu. O tu se v 68. minutě postaral Jiří Tiesl, který přišel na hřiště o poločase. V 76. minutě dostal za zdržování hry druhou žlutou kartu domácí Jan Čapek. Po tomto vyloučení se hosté dostali i do většího tlaku. Z toho vyplynula až branka Ondřeje Svobody v 83. minutě. Hned o čtyři minuty se opět podařilo prosadit Ondřejovi Svobodovi z přímého kopu. Závěr byl hodně rozkouskovaný a vyhrocený. V 96. minutě Jiří Tiesl přidal po rohu pojistku v podobě čtvrté branky. Po této brance dostal ještě druhou žlutou kartu hostující Ondřej Svoboda. Tímto nám zápas skončil a vítězí tak domácí v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Chtěli jsme se hlavně soustředit na obranu a hrát na protiútoky. To se nám dařilo, zápas jsme zvládli a jsme rádi za 3 body.

TJ Baník Líně
Milan Šluk: V dnešním zápase se nám moc nedařilo. Kazili jsme hodně přihrávek. Hra se odehrávala převážné ve středu hřiště. V prvním poločase šel soupeř do dvou brankového vedení. My jsme měli také několik šancí, ale ty jsme neproměnili. Druhý poločas byl podobný prvnímu. Soupeře jsme zatlačili a gól jsme nedali, naopak soupeř přidal 3 gól. Pak se hra rozkouskovala řadou drobných faulu. Po vyloučení domácího hráče se nám podařilo snížit na rozdíl 1 branky. Z dalšího tlaku se nám gól už nepodařilo vstřelit. V 95. minutě soupeř přidal 4 gól. Závěr zapasu byl vyhrocený. Dnes se nám moc nedařilo.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - L. Rázek [-] , V. Fink [-] (71. J. Kubíček [-] ) , J. Hána [-] , M. Rambousek [-] , J. Skalník [-] , L. Meiner [-] , J. Čapek [-] , O. Čapek [-] , D. Kunt [-] (46. J. Tiesl [-] ) , D. Churan [-] (80. J. Blahož [-] )

TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - A. Salaba [-] (67. P. Staškovič [-] ) , K. Knaf [-] , O. Šedivý [-] , M. Vágner ml. [-] (80. D. Kunc [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , O. Kryshtal [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 37. J. Hána , 72. J. Čapek , 77. J. Tiesl , 95. O. Čapek - 46. J. Tycar , 63. A. Salaba , 73. M. Vágner ml. , 83. O. Svoboda . ČK: 76. J. Čapek - 95. O. Svoboda .
Hráči zápasu: O. Čapek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - MEINER Daniel (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů