2:1
(1:0)
71. T. Lomoz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 14:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovicím se podařilo obrat o body první Břízu


Branky


34. M. Zeman , 61. P. Vrána - 71. T. Lomoz
8

Před tímto zápasem se Horní Bříza nacházela na prvním místě tabulky. Tento zápas se jim ale moc nevyvedl a Kralovicím se podařilo vyhrát v poměru 2:1. Touto prohrou Bříza přišla o své první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá první půle domácích přinesla jen jednu branku

Do prvního poločasu vstoupili daleko lépe domácí hráči Kralovic. Hráči Horní Břízy byli velmi vlažní. Tento stav přetrvával po celý poločas. Domácí ale z mnoha šancí dokázali proměnit pouze jednu branku. A o tu se postaral v 34. minutě Martin Zeman. Hosté si v prvním poločase žádnou šanci nevytvořili a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Druhý poločas probíhal úplně opačně

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté z Horní Břízy a začali si postupně vytvářet šance. Spoustu z nich bylo gólových, ale scházelo přesné zakončení. Naopak domácí je potrestali z ojedinělého protiútoku. Branku na 2:0 přidal v 61. minutě Pavel Vrána. I po druhém gólu ale hosté nic nezahazovali a dále si vytvářeli šance. Dokázali ale proměnit pouze jednu. V 71. minutě se trefil Tomáš Lomoz. Do konce zápasu už se nám stav neměnil, a tak Kralovice vítězí doma 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Do první půle jsme vstoupili hodně vlažně, a tak to vydrželo celou první půlku, kdy jsme se nedostali do žádné šance. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a postupně jsme si vytvářeli šance, některé gólové, ale bohužel scházelo přesné zakončení. Naopak nás domácí potrestali z ojedinělého rychlého protiútoku.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - J. Purkar [-] (64. J. Mudra [-] ) , T. Běhounek [-] , M. Zeman [-] , M. Kůsa [-] , L. Sládek [-] , M. Pánek [-] (46. D. Sládek [-] ) , P. Vrána [-] , D. Běláč [-] , P. Pícl [-] , D. Hyneš [-]

SK Horní Bříza B
P. Mizera [-] - L. Janka [-] , J. Riedl [-] , L. Vodrážka [-] , L. Dobrý [-] - A. Daníček [-] (88. M. Walter [-] ) , F. Mornštajn [-] , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] - T. Lomoz [-] (86. J. Příhoda [-] ) , V. Kožíšek [-] (46. A. Mazák [-] )

Počet diváků: 25. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - KOZLER Ondřej (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Lukáš Neubauer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů