4:3
(1:2)
26. J. Hyrát (p.)
45. R. Herák
78. V. Tyr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza rozhodla těžké utkání gólem v závěru zápasu


Branky


32. D. Reindl , 62. D. Reindl , 69. D. Reindl (p.) , 89. D. Reindl - 26. J. Hyrát (p.) , 45. R. Herák , 78. V. Tyr
9

Horní Bříza doma přivítala hosty ze Všerub. Horní Bříza chtěla zopakovat výkon z dohrávky proti Zbůchu a dostat se zpět na čelo tabulky. To se jim povedlo a aktuálně jsou na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všeruby vstřelili gól do šatny

Utkání se odehrávalo na velmi mokrém terénu. Oba týmy ale bojovali a poprali se s tím. Do utkání vstoupili lépe hosté ze Všerub. Soupeře přehrávali, sbírali odražené balóny a prostě všechno jim vycházelo. Domácí se snažili zbytečně hrát na nakopávané balóny, které ale hostující obrana snadno sbírala. V 26. minutě byli hosté odměněni penaltou. Tu proměnil Jan Hyrát. Poté se povedlo domácím vyrovnat. V 32. minutě se snad z jediné jejich šance během první půle prosadil Dominik Reindl. Do kabin se ale nešlo za nerozhodného stavu. V poslední minutě vsítil branku Rudolf Herák.   

Obrat v druhé půli a rozhodnutí minutu před koncem

Do druhé půle už domácí vstoupili lépe. Zlepšili pohyb, zvýšili důraz a začali hrát po zemi. Díky tomu se začali pomalu dostávat do prvních šancí. V 62. minutě se podařilo vyrovnat Dominiku Reindlovi. Hned o 7 minut později stejný hráč proměnil penaltu a poslal Břízu do vedení. To ale vydrželo jen necelých 10 minut. O to se po centru postaral Václav Tyr. Když už to vypadalo na dělbu bodů, rozhodl skvělou individuální akcí Dominik Reindl. Horní Bříza si tedy připisuje vítězství 4:3 a vrací se zpět na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: V první půli nám chyběla přesnost, pohyb, důraz a tlak jít do brány. Zaslouženě jsme tedy po půli prohrávali. Do druhé půle jsme vstoupili o poznání lépe, kdy jsme zlepšili pohyb, zvýšili důraz a začali hrát po zemi. Když už to vypadalo na dělbu bodů, utkání rozhodl skvělou individuální akcí a parádní brankou Dominik Reindl, který vstřelil všechny čtyři branky domácího celku.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - F. Mornštajn [-] , D. Reindl [-] (90. V. Kožíšek [-] ) , V. Šimice [-] (76. L. Tegi [-] ) , V. Čechura [-] , V. Zavadil [-] , M. Zavadil [-] , L. Dobrý [-] , L. Vodrážka [-] , J. Riedl [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , L. Janka [-]

SK Všeruby
P. Kotva [-] - V. Greiner [-] , T. Vozka [-] , K. Bárta [-] , V. Tyr [-] (68. J. Jendek [-] ) , A. Pečený [-] , S. Pašek [-] (83. V. Skala [-] ) , J. Hyrát [-] , V. Hlavatý [-] , V. Tyr [-] , R. Herák [-]

ŽK: 25. D. Smolák , 61. D. Reindl , 70. V. Čechura - 68. V. Tyr , 69. V. Tyr , 85. V. Greiner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAREŠKA Ladislav - FILIP Petr (N), HERÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Dobrý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích