1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyostřené derby s hodně kartami


Branky


8

V sobotu se odehrálo derby mezi Nýřanami a Heřmanovo Hutí. Zápas provázelo velké množství soubojů a karetních trestů. Nakonec zápas zvládli lépe hosté a odváží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodla jediná branka

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté. Hned si vytvořili 2 ložené příležitosti. V jedné z nich netrefil prázdnou bránu z malého vápna Holeš. V 11. minutě ale udeřili domácí. Z 30 metrů se ke střele odhodlal Marek Routschka a jeho střela zapadla do sítě. Pak ale v 29. minutě musel ze hřiště dolů kvůli nechtěnému faulu loktem. Do konce poločasu už se nám skóre nezměnilo.

Obrat v druhé půli

Do druhé půle opět vstoupili lépe hosté z Heřmanovy Hutě. Po dobu 20 minut si vytvořili tlak. Do vápna létal jeden centr za druhým. Po jednom z nich Martin Lakó dostal míč těsně za brankovou čáru a vyrovnal. Hned dvě minuty na to si centr zpracoval Martin Veselovský a nádhernou střelou do rohu branky skóroval. Od 70. minuty už pak tlačili domácí a hosté se jen bránili. Na konci zápasu přišly ještě dvě červené karty pro hosty. Třetí červenou kartu obdrželi až po zápase mimo hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání se nám vůbec nepovedlo. V první půli jsme dali první gól, ale z mnoha šancí jsme nepřidali druhý. Druhý poločas jsme začali ospale a dvakrát inkasovali a ze závěrečného tlaku už jsme gól nedali.

TJ Heřmanova Huť
Neméth Benedikt: Utkání provázelo hodně faulů, tak už to ale v derby bývá, hodně bylo slyšet fanoušky, takové klasické derby prostě. Výhru jsme řádně oslavili a klobouk dolů před kluky z obrany a gólmanem za to, jak zvládli závěrečný tlak.



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Routschka [-] (29. J. Pospíšil [-] ) , M. Gembický [-] , Z. Cink [-] , D. Routschka [-] , J. Niedermayer [-] , A. Aliyev [-] , J. Strádal [-] (81. J. Šindler [-] ) , L. Šlégl [-] , M. Prach [-] , P. Šteffel [-]

TJ Heřmanova Huť
P. Prekop [-] - M. Urbanczyk [-] , D. Hájek [-] , M. Ulč [-] , J. Lakó [-] (85. M. Poslední [-] ) , V. Mencl [-] (79. T. Duník [-] ) , V. Lakó [-] , M. Lakó [-] , M. Veselovský [-] , P. Holeš [-] , B. Németh [-]

ŽK: 39. M. Gembický , 67. J. Niedermayer - 9. M. Lakó , 33. V. Lakó , 79. M. Ulč , 88. M. Veselovský . ČK: 90. T. Duník , 91. M. Lakó , 92. M. Veselovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Pavel - ŠTĚPÁNEK Marek (N), VÁGNER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Dobrý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích