Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelovice dokázali vstřelit 5 gólů Dobříči


Branky


8

V sobotu doma přivítali Křelovice nováčka z Dobříče. Zápas byl hodně vyrovnaný, výsledné skóre je pro hosty možná až moc kruté. Nicméně Křelovice si připisují další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Dobříče. Soupeře překvapili svojí aktivitou. Po ospalém začátku ale dali Křelovice šťastný gól, který vstřelil Martin Bartoš hlavou. Hrálo se velmi vyrovnané utkání. Jeden z hostujících hráčů vystřelil přímo do šibenice, ale skvělým zákrokem se blýskl Pavel Dvořák. Pavel Dvořák založil i akci, při které padla druhá branka. Pěkným výkopem našel Martina Bartoše, ten prodloužil míč za sebe a Jiří Svítek běžel sám na branku a nekompromisně proměnil. Na konci první půlky byla odpískaná penalta ve prospěch hostů. Tu proměnil hostující Lukáš Baloun.

2 góly v závěru rozhodly

Vstup do druhého poločasu měly lepší Křelovice, dokladem byla šance Bartoše, který svůj pokus hlavou opřel o břevno. Domácí Komárek poté zkoušel štěstí z přímého kopu, ale brankář hostí chytal velice dobře a střelu mu vytáhl. V 58. minutě se, ale Jiří Svítek prosadil z kroku střelou na zadní tyč. Dobříč po 3. gólu převzala iniciativu a zaslouženě snížila v 75. minutě na jednogólový rozdíl. O tuto branku se postaral hráč s číslem 7 Lukáš Kříž. Ve zbytku zápasu byli hosté lepším týmem, ale nedostali se k brankovým příležitostem. Naopak Křelovice skórovali z rohu zásluhou Saatmanna a osudu utkání bylo rozhodnuto. Na závěr se ještě krásnou individuální akcí blýskl Svítek. Konečné skóre bylo tedy 5:2 pro domácí Křelovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Jan Vacín: S výsledkem 5:2 jsme spokojení, co se týče herního projevu, je na čem pracovat. Rád bych pochválil naši obranu, která nás na konci zápasu podržela a dále individuální výkon Jirky Svítka.

TJ Sokol Dobříč
Jiří Kusák: Zatím si myslím náš nejlepší výkon ze všech zápasů, ale bohužel to na body nestačilo. Do 80 minuty jsme drželi krok potom roh a gól, za 5 minut další a bylo hotovo. Musím pochválit celý tým, protože dneska se vážně makalo. Už na nás neleží deka ale kovová peřina.



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - F. Košan [-] , M. Bartoš [-] , P. Vacín [-] , J. Musil [-] (80. C. Saatmann [-] ) , J. Svítek [-] , V. Komárek [-] , J. Vacín [-] , P. Rabada [-] , Z. Tabaček [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - L. Baloun [-] - F. Souček [-] , V. Šimice [-] , M. Šiška [-] , J. Kusák [-] , L. Kříž [-] , J. Kroft [-] , T. Beránek [-] , M. Beránek [-] , T. Běhounek [-]

ŽK: 49. V. Komárek - 51. T. Běhounek .
Hráči zápasu: Z. Tabaček , J. Svítek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BOHUN Josef - HÁJEK Karel (N), LEVORA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Dobrý
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích