2:2
(0:1)
22. T. Lomoz (p.)
63. T. Lomoz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


46. M. Straka , 65. M. Straka - 22. T. Lomoz (p.) , 63. T. Lomoz
12

Oba týmy měli před tímto zápasem odehrané pouze jedno utkání a oba ho zvládli vítězně. Předešlé sezóny jsme oba týmy vídali vysoko, a tak se čekal hodně vyrovnaný zápas. To se nám potvrdilo a oba týmy se rozešli smířlivě za stavu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii hostů z Břízy

První poločas byl jasně v rukou a režii hostů z Břízy. Ve čtvrté minutě hráč domácích špatně trefil balón, který následně směřoval k domácí brance. Brankář si pro míč v klidu došel a chytil ho do ruky. K překvapení všech rozhodčí nařídil nepřímý volný kop v pokutovém území, který hosté nevyužili. Následně asi o 5 min déle nařídil rozhodčí pokutový kop za ruku ve vápně. S penaltou si však poradil brankář Vavřík. Ve 22 min se opět pískala penalta, kdy sudí správně odpískal faul proti domácím. Z prvního pohledu se mohlo zdát, že tento faul byl mimo pokutové území. To nic ale nemění na tom, že se penalta kopala a proměnil ji Tomáš Lomoz. Do konce poločasu se niv významnějšího nestalo.

Druhý poločas v režii domácího Sulkova

Do druhého poločasu vstoupili daleko lépe domácí. Hned po minutě se jim podařilo srovnat stav zápasu. O toto srovnání se postaral Martin Straka. Po vyrovnávací brance domácí tým přebral iniciativu a postupně si vytvářel tlak. Hosté hrozili pouze z rohových kopů a po jednom z nich se jim podařilo opět ujmout vedení. O branku se opět postaral Tomáš Lomoz. Jenže vedení udrželi jen pár minut. V 65. minutě se podařilo opět vyrovnat Martinu Strakovi. Do konce zápasu už žádná branka nepadla a týmy se rozešli spravedlivou remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Po průběhu zápasu bod beru i když jsme si mysleli na tři. Musím pochválit brankáře Vavříka, který chytil penaltu a poslední šanci hostů.

SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas skončil spravedlivou remízou 2:2. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme byli nebezpečnější, ale nedokázali jsme proměnit žádnou šanci včetně neproměněné penalty. Po druhé brance jsme vedení udrželi jen pár minut a domácí Sulkov zaslouženě vyrovnal na konečných 2:2.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - M. Janča [-] , L. Neubauer [-] , J. Mašek [-] (74. J. Adam [-] ) , D. Králík [-] , M. Straka [-] , M. Gruber [-] , O. Mazur [-] , J. Straka [-] , T. Beran [-] (46. E. Ramadan [-] ) , J. Nevečeřal [-] (70. K. Batěk [-] )

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , J. Riedl [-] , L. Vodrážka [-] , L. Dobrý [-] - M. Zavadil [-] , F. Mornštajn [-] , V. Čechura [-] , A. Daníček [-] (71. M. Tvrdík [-] ) - T. Lomoz [-] (84. M. Walter [-] ) , V. Kožíšek [-] (76. L. Tegi [-] )

ŽK: 36. M. Straka , 44. J. Mašek .
Hráči zápasu: P. Vavřík , M. Straka - T. Lomoz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MESTL Vlastimil - DUBSKÝ Jiří (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů