2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná předvedla vyrovnání i v deseti lidech


Branky


2. S. Pašek , 45. R. Herák - 18. D. Štefl , 61. T. Eisenhammer (p.)
12

V sobotu přijela Třemošná do Všerub. Zápas ovlivnila červená karta. Všeruby ale nedokázali udržet vedení ani proti deseti hráčům. A tak v současném soutěžním ročníku ještě nevyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned ve druhé minutě

Hned ve druhé minutě způsobila obrana hostů chybu, která vedla až k brance.  Tu vstřelil Stanislav Pašek. Tímto gólem se domácí uvolnili a hrálo se jim daleko lépe. Naopak na hostech byla znát trochu deka. Dokázali se z ní ale dostat a už v 18. minutě, kdy zvládli vyrovnat. O vyrovnání se postaral hráč s číslem 2 David Štefl. Vývoj zápasu výrazně ovlivnila červená karta, která přišla ve 40. minutě pro hostujícího Václava Eisenhammera. Ještě do poločasu zvládli domácí přesilovku využít a vstřelit gól do šatny. O tuto branku se postaral domácí Rudolf Herák.

I v deseti lidech hosté zvládli vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili hosté s taktikou zabetonovat vápno a hrát na protiútoky, což se jim dařilo a tvořili si několik slibných šancí.  Všerubští drželi balon a měli optickou převahu, ale větší brankovou příležitost si nevytvořili. Naopak hostům se povedlo i v deseti lidech srovnat. V 61. minutě byla po rychlém protiútoku nařízena penalta pro hosty. Tu proměnil a srovnal stav zápasu Tomáš Eisenhammer. Poté si mohli vzít hosté dokonce i vedení na svou stranu. Po rohovém kopu ale hostující Martin Pešek neproměnil šanci z malého vápna. Po této šanci se už nic nestalo a zápas skončil za stavu 2:2



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Jiří Balvín: Dobrý den, první poločas byl vyrovnaný a zápas ovlivnila červená karta pro hostující tým, bohužel i přes naše šance se nám soupeř herně vyrovnal, a nakonec to byla Třemošná která mohla brát všechny tři body. Na naší hře se projevuje ztráta hlavně 3 klíčových hráčů.

TJ Tatran Třemošná
Pavel Strnad: Myslím si, že utkání a vývoj hry ovlivnil rozhodčí zápasu, kdy nám vyloučil hráče. Kluky bych chtěl pochválit za přístup ve 2. poločasu, kdy zápas odmakali, podařilo se jim v 10 hráčích vyrovnat a vyrovnali se s nepřízní lajnového a hlavního rozhodčího.



Sestavy


SK Všeruby
P. Kotva [-] - T. Vozka [-] , P. Mach [-] (46. P. Sova st. [-] ) , K. Bárta [-] , V. Tyr [-] (76. J. Jendek [-] ) , M. Džilič [-] , S. Pašek [-] , J. Hyrát [-] , V. Hlavatý [-] , V. Tyr [-] , R. Herák [-]

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - J. Körner [-] (58. M. Jaroš [-] ) , M. Pešek [-] , P. Dobrý [-] , D. Štefl [-] , T. Eisenhammer [-] , D. Mašek [-] (76. J. Pašek [-] ) , V. Eisenhammer [-] , L. Bendík [-] , M. Lavička [-] , V. Sidoran [-] (64. S. Koloděj [-] )

ŽK: 61. V. Hlavatý , 78. K. Bárta - 26. V. Eisenhammer , 57. J. Körner . ČK: 40. V. Eisenhammer .
Hráči zápasu: R. Herák - P. Dobrý .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - HERÁK Jakub (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů