Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany si jasným vítězstvím připisují 3 body


Branky


7

Nýřany čekal první domácí zápas. Před vlastním publikem chtěli odčinit předchozí výkon v Křelovicích a připsat si první 3 body. Na druhou stranu Žihli čekal druhý venkovní zápas a ani v tomto se jim nepodařilo zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla neproměněná penalta

Do zápasu vstoupili daleko lépe domácí. Už v 15. minutě se podařilo prosadit mladému dorostenci Martinovi Polanovi. Už za 7 minut dokázali domácí své vedení navýšit díky střele Mikuláše Kalibána. Hostům ze Žihle se podařilo vybojovat pokutový kop. Ten se jim ale bohužel v jejich neprospěch nepovedlo proměnit. Po této situaci se hosté sesypali a následně na hřišti existovali jen domácí. Do konce poločasu přidali ještě dvě branky, které přidal hráč s číslem 10 Aliyev Anar. Do šaten se tedy šlo za stavu 4:0.

Pokračující tlak a další 4 branky domácích

Druhý poločas už byl jen na jednu branku. Už 4 minuty po začátku druhé půle se podařilo podruhé v zápase skórovat Mikulášovi Kalibánovi. Hned 2 minuty po něm zkompletoval hattrick Aliyev Anar. Do konce zápasu přidal ještě jednu branku Patrik Šteffel a svůj střelecký účet uzavřel i Aliyev Anar svojí čtvrtou brankou. Hostům se podařilo 6 minut před koncem vstřelit aspoň čestný gól, konkrétně Lukáši Rázkovi. Zápas nám tak skončil za stavu 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání se nám vydařilo po všech stránkách. Klíčovým momentem ale byla 27. minut, kdy za stavu 2:0 hostující hráč neproměnil pokutový kop. Jen škoda obdrženého gólu na 8:1 po naší chybě.

TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Utkání se nám vůbec nevydařilo. Po druhém gólu jsme se totálně sesypali. Nedodržovala se taktika, někteří úplně ztratili zájem hrát. Do příštího zápasu se tohoto musíme vyvarovat.



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - L. Šlégl [-] , D. Routschka [-] , M. Kalibán [-] (62. J. Šindler [-] ) , M. Gembický [-] , M. Polan [-] (68. J. Nejdl [-] ) , A. Aliyev [-] , J. Niedermayer [-] , Z. Cink [-] , P. Šteffel [-] , M. Routschka [-] (70. J. Pospíšil [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Tiesl [-] (68. D. Jelínek [-] ) , D. Kunt [-] (76. P. Churan [-] ) , V. Fink [-] (60. J. Šucha [-] ) , M. Morgenstern [-] , L. Rázek [-] , O. Čapek [-] (76. J. Blahož [-] ) , J. Kubíček [-] , J. Čapek [-] , L. Meiner [-] , P. Malý [-]

ŽK: 12. P. Šteffel , 24. Z. Cink , 59. M. Kalibán , 79. J. Pospíšil , 85. J. Nejdl - 20. P. Malý .
Hráči zápasu: A. Aliyev .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - ROUTSCHKA Roman (N), CHURAN Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Martin Pánek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích