Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter favorita z Radkovic bohužel nepřekvapil


Branky


6

První poločas vypadal na skvělé překvapení outsidera tabulky, bohužel pro Klášter však v druhém poločase Radkovice ukázaly dominantní a ukázněný výkon a přesvědčivě si vezou domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla bez branek…

Zápas se odehrával na umělé trávě v Přešticích, ani to však nepomohlo některému z týmu se prosadit v první půli. Překvapením byla však vyrovnaná hra obou týmu, kde jsme mohli vidět nebezpečné šance u branek obou celků. Ke konci poločasu však šla znát lepší fyzická připravenost domácích, kteří začali vyvíjet tlak na Klášter. Práce neměl hodně ani rozhodčí Luboš Šimek, který nerozdal v úvodním dějství ani jednu kartu.

 

Druhý poločas se nese v tempu Radkovi

V druhé půli se naplno ukázala lepší příprava Radkovic, kdy domácí jasně převzali iniciativu hry a Klášter nestíhal tempu. Hosté poté za tři minuty dostali dvě branky od Romana Romanenka v 51. minutě a těsně potom v 54. minutě skóroval Radek Vašák. Klášter si moc nepomohl ani když rozhodčí musel rozdat v průběhu čtyř minut dvě žluté karty proti hostujícím. V následujících minutách se ukázala zkušenost Radkovic, které nepustily Klášter k prakticky žádné šanci. Ke konci zápasu přidal v 81. minutě a 87. minutě dva góly Tomáš Benedikt z protiútoků.

Radkovice tak mohou ještě bojovat o vyšší příčky v tabulce a Klášter pořád čeká na svojí druhou výhru sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Martin Dolejš: Máme mnoho šancí ale zahazujeme je, když se naučíme proměňovat naše šance tak se můžeme rovnat i s týmy z nejvyšších příček.

TJ Klášter
Roman Sedláček: Je škoda že nám došla fyzická síla do druhé půle, zápas byl jinak hratelný a s první půlkou jsem spokojen až na pár neproměněných šancí.



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
J. Trojánek [-] - L. Touš [-] , T. Kalčík [-] , S. Tisot [-] , V. Soyma [-] - R. Vašák [-] , R. Romanenko [-] , L. Lucák [-] , M. Velich [-] - F. Březina [-] (68. T. Benedikt [-] ) , J. Stehlík [-] (46. P. Smola [-] ) -

TJ Klášter
D. Hornek [-] - T. Krmela [-] , R. Sedláček [-] , M. Málek [-] (60. J. Štván [-] ) , M. Suko [-] , M. Terč [-] , J. Ostříž [-] , D. Bárta [-] , L. Běle [-] , J. Brož [-] , L. Běle [-]

ŽK: 57. F. Březina - 53. L. Běle , 57. J. Brož .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - MALINA Václav, BOUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích