4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhařovu nejrychlejší gól v historii soutěže k výhře nepomohl


Branky


0

Fotbalisté Struhařova vstoupili do utkání devátého kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D pořádně zostra a již po 13 sekundách od výkopu, který sami obstarali, se ujali vedení. Nicméně, Miřetice po přestávce zvýšily obrátky a vstřelily čtyři góly, které rozhodly o jejich suverénním vítězství v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby v Miřeticích přineslo nejrychlejší gól historie soutěže

Derby mezi Miřeticemi a Struhařovem nabídlo velice brzký gól, který vystřelili ihned po výkopu zápasu hostující hráči, jmenovitě Hocek, který se prosadil již po 13 sekundách a zřejmě se postaral o nejrychlejší gól v historii soutěže. Domácí hráči Miřetic poté působili hodně zaskočeně a během zbytku prvního poločasu si vytvořili pouze dvě brankové příležitosti.

 

Jako první mohl vyrovnat Přitasil, jeho střelecký pokus ovšem zamířil vedle brány, zatímco povedenou střelu Jandáka zpoza šestnáctky vyrazil brankář Pessr na rohový kop. Ačkoliv úvod zápasu nabídl brzký gól, hrál se průměrný fotbal, na čemž nic nezměnila ani hlavička Zmeka, která skončila těsně nad.

Struhařov po přestávce odpadl a inkasoval čtyři branky

Ve druhém poločase převzal iniciativu domácí tým Miřetic, který vehementně usiloval o vstřelení vyrovnávacího gólu, jehož se miřetičtí hráči dočkali deset minut po přestávce, když se po rohovém kopu prosadil Babický a na jeho vyrovnávací gól vzápětí navázal nádhernou střelou do pravého horního rohu Filip.

 

Miřetice během několika okamžiků otočily zápas na svou stranu a své vedení ještě ve zbytku utkání dokázaly pojistit dvěmi góly, když se po pouhé minutě pobytu na hřišti prosadil střídající Kopecký a konečnou podobu výsledku dal parádním projektilem ze dvaceti metrů Zajíc, které se prosadil v samotném závěru.



Ohlasy k zápasu


Sokol Miřetice
Pavel Hájek (asistent trenéra): „Úvodní gól nás hodně zaskočil a ve zbytku prvního poločasu jsme si nebyli schopni přesně přihrát, natož se nějak výrazně dostat do zápasu. Po přestávce jsme naopak byli lepší a po zásluze zvítězili."




Sestavy


Sokol Miřetice
P. Novák [-] - M. Filip [-] , L. Vlasák [-] (74. K. Kopecký [-] ) , P. Jandák [-] , J. Jantač [-] , J. Hájek [-] (50. P. Studnička [-] ) , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , J. Přitasil [-] , K. Čáp [-] , T. Babický [-] (86. T. Korejtko [-] )

Struhařov
P. Pessr [-] - P. Hocek [-] , J. Veselý [-] , D. Sysel [-] , P. Koblasa [-] , Z. Pessr [-] , O. Kocábek [-] , J. Sysel [-] , O. Veselý [-] , R. Folprecht [-] (46. V. Zmek [-] ) , O. Hroch [-]

Místo: Sokol Miřetice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nepovím František - HURYCH Lubomír, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.