Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma deklasovala Miřetice, hosté dostali na cestu deset kousků


Branky


13. J. Koudela , 31. J. Zeman , 39. J. Koudela , 49. J. Koudela , 52. J. Zeman , 60. K. Petrů , 80. T. Louda , 86. K. Petrů
0

Jiskra Zruč nad Sázavou dokazuje, že v letošním ročníku Fair Credit 1.B třídy skupiny D nebude hrát druhé housle. Na vlastní kuži se o tom v desátém kole přesvědčili hráči Sokola Miřetice, kteří si ze hřiště soupeře odvezli pořádný výprask, když ve Zruči nad Sázavou prohráli vysoko 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra vstoupila do utkání pořádně zostra

Než se Miřetice na hřišti Zruče nad Sázavou rozkoukaly či “rozehrály”, tak inkasovali gól, když se po necelé čtvrthodině hry prosadil Koudela, který po skvěle sehraném protiútoku nastartoval velké ofenzivní hody. Domácí se dostali na koně a ze sedla by je byl schopný sesadit málokdo, obzvlášť, když po půlhodině hry vedli už o dvě branky.

 

Zeman předvedl v jednatřicáté minutě skvělou individuální akci a přesnou střelou mezi nohy brankáře Hanuše poslal svůj tým do dvoubrankového vedení, které krátce na to navýšil Koudela, který vstřelil svůj druhý gól v utkání, a Jiskra Zruč nad Sázavou vedla po prvním poločase nad Miřeticemi 3:0.

Miřetice pocítily sílu mohutné ofenzivní laviny

Krátce po přestávce se podruhé v utkání prosadil také Zeman, který se prosadil krátce po výkopu druhého poločasu a po pouhých deseti minutách na něj navázal, čímž dovršil hattrick. Domácí fotbalisté byli pány na hřišti a by jen otázkou, kolik gólů si hostující hráči Miřetic na cestu domů odvezou.

 

Dominanci Jiskry podtrhl dvěmi góly Petrů, který se prosadil po necelé hodině hry a poté čtyři minuty před koncem. Mezi jeho gól se ještě vešla trefa Loudy. Jiskra smetla svého soupeře osmi góly a nic už na tom nezměnila ani tyč po střele Jantače, který mohl vstřelit alespoň čestný úspěch.



Ohlasy k zápasu



Sokol Miřetice
Pavel Hájek (asistent): „Odehráli jsme nejhorší utkání v letošní sezóně a debakl byl logickým vyústěním. Před utkáním jsem si myslel, že se se soupeřem bude dát hrát, ale to jsem se šeredně pletl. Nejvíce mě štve a mrzí, že na zápas se přijel podívat plný autobus fanoušků, před nimiž jsme utrpěli velkou ostudu."



Sestavy


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] , S. Viktora [-] - J. Zeman [-] , M. Váňa [-] (46. Z. Brabec [-] ) , P. Janda [-] (69. F. Borek [-] ) , K. Petrů [-] - V. Fogaca [-] , J. Koudela [-] (61. T. Louda [-] ) -

Sokol Miřetice
M. Hanuš [-] - K. Kopecký [-] , P. Seidl [-] , D. Turek [-] (70. T. Korejtko [-] ) , P. Jandák [-] , J. Jantač [-] , J. Hájek [-] , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , J. Přitasil [-] , K. Čáp [-]

ŽK: 2. M. Váňa - 7. J. Přitasil .
Hráči zápasu: J. Zeman , K. Petrů , J. Koudela .
Místo: TJ Zruč nad Sázavou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chrudimský Jan - NOVOTNÝ Václav, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.