Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhlířské Janovice dokázaly venku naplno bodovat, dobyly hřiště silného Spartaku


Branky


0

Spartak Průhonice v letošní sezóně bojuje o čelo tabulky a v jedenáctém kole na domácím hřišti přivítal Uhlířské Janovice, které přežily úvodní tlak domácích fotbalistů a nakonec zvítězily 3:1. Uhlíři v předchozích čtyřech zápasech venku čtyřikrát v řadě remizovali, v pátém utkání ovšem tuhle sérii ukončili, když získali tři body na hřišti silného Spartaku Průhonice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Hromádka podržel Uhlíře skvělými zákroky

Uhlířské Janovice přijely do Průhonic bez několika hráčů základní sestavy a rozsáhlá marodka byla v úvodu zápasu znát. Hosté sice vstoupili do zápasu opatrnou hrou a chtěli spoléhat především na pevnou obranu s rychlými protiútoky, to se jim ovšem nedařilo a úvodních dvacet minut měli více ze hry hráči domácího Spartaku Průhonice, kteří si vytvořili několik šancí.

 

Spartak Průhonice měl tři velice slibné brankové příležitosti, jenže v bráně Uhlířských Janovic stál brankář Pavel Hromádka, který svůj tým ve všech třech případech podržel fantastickými zákroky. Postupem času hosté hru vyrovnali a ujali se dokonce vedení, když se pět minut před koncem prvního poločasu prosadil přesnou střelou Dominik Marek.

Uhlířským Janovicím ztráta vedení paradoxně pomohla

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji opět Spartak Průhonice, který se snažil o co nejrychlejší vstřelení vyrovnávací branky. V šestašedesáté minutě hostující obrana propadla a Jan Slavětínský běžel sám na bránu, čehož dokonale využil a přesnou střelou vyrovnal na 1:1. Uhlířské Janovice však vyrovnávací gól semkl a ve zbytku utkání usilovali o vítězství.

 

Rozhodující okamžik zápasu přišel čtvrthodiny před koncem, když Uhlířské Janovice vybojovaly rohový kop, po kterém využil zmatku v domácí obraně Kryštof Zadražil a dorazil míč do prázdné brány. Spartak Průhonice ve zbytku utkání otevřel hru a snažil se podruhé v utkání smazat jednobrankové manko, ovšem marně. V 82. minutě se navíc prosadil Michal Veliký, který pojistil vedení Uhlířských Janovic a upravil výsledek na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


Spartak Průhonice
Vojtěch Říha (trenér): „Do utkání jsme šli s tím, že chceme zvítězit, pokusit se zatlačit soupeře od prvních minut a donutit k chybám vysoko na útočné polovině. Za prvních 20-25 minut musím mužstvo pochválit. Kluci plnili vše co jsme si předsevzali, a celkem snadno se dostali do 3-4 obrovských šancí, kdy běželi tváří tvář hostujícímu brankáři…ale neproměnili jsme nic. Trochu jsme znervozněli, soupeř dal navíc šťastný gól po tečované střele. Ve druhém poločasu jsme opět začali dobře, a dočkali se zaslouženého vyrovnání. V těch chvílích jsem věřil, že hosty dorazíme. Bohužel oni podnikli pár nebezpečných brejků, jeden jsme velmi špatně vyřešili až faulem na hranici pokutového území a z následného trestného kopu jsme opět poměrně lacině inkasovali. Druhý gól nás srazil, za pár minut po chybě stopera přišel třetí direkt a mužstvo už nemělo sílu se zvednout. Promarnili jsme šanci se dotáhnout na přední týmy tabulky, a budeme muset tvrdě bojovat ve Zvoli o body, které nám chybí ke spokojenosti.“




Sestavy


Spartak Průhonice
D. Fišer [-] - P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] , L. Žáčik [-] - D. Finlay [-] (59. J. Slavětínský [-] ) , Š. Vošta [-] , J. Kroh [-] (59. L. Mezei [-] ) , M. Brázda [-] (80. J. Kuchař [-] ) , J. Veverka [-] , Z. Kuneš [-] , O. Halbich [-]

FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] - P. Boubín [-] , K. Zadražil [-] - M. Srba [-] , M. Dotlačil [-] - D. Marek [-] (77. M. Jelínek [-] ) , M. Novotný [-] , P. Bureš [-] , M. Svoboda [-] , N. Marek [-] (72. M. Veliký [-] ) , D. Kulhánek [-]

ŽK: 21. M. Svoboda .
Hráči zápasu: K. Zadražil .
Místo: Spartak Průhonice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Velebil Tomáš - KUDRJAVCEV Jan, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.